Λάκης Γαβαλάς: «Υπάρχουν και υποχρεώσεις και η ζωή συνεχίζεται...» - Τα συλλυπητήρια στην Φαίη Σκορδά

«Τα έχω περάσει και ξέρω πώς είναι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: «Υπάρχουν και υποχρεώσεις και η ζωή συνεχίζεται...» - Τα συλλυπητήρια στην Φαίη Σκορδά

Καλεσμένος στο πλατό του Fay's Time, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 5/1, ο Λάκης Γαβαλάς, με αφορμή την πρεμιέρα του My Style Rocks. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εξέφρασε αρχικά, στον αέρα της εκπομπής τα συλληπητήρια του στην Φαίη Σκορδά για την απώλεια του πατέρα της.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια επέστρεψε σήμερα, στο πλατό λίγες ημέρες μετά το θάνατο και την κηδεία του μπαμπά της, Δημήτρη. Η Φαίη Σκορδά, ντυμένη στα μάυρα με τρεμάμενη φωνή θέλησε, στην αρχή της εκπομπή της, να κάνει μια αναφορά στον μπαμπά της, στον οποίο είχε τεράστια αδυναμία (δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια).

Τα συλλυπητήρα του Λάκη Γαβαλά στην Φαίη Σκορδά

«Φαίη μου, υγεία και δύναμη σου εύχομαι. Τα έχω περάσει και ξέρω πώς είναι. Ο άνθρωπος είναι δυνατός, πρέπει να συνεχίσει και ειδικά όταν έχουμε ευθύνες στη ζωή να συνεχίζουμε. Εξαρτάται από την επαγγελματικότητα και τη σκληράδα που μπορεί να έχει κάποιος. Αυτό μας δίνει δύναμη γιατί υπάρχουν και υποχρεώσεις και η ζωή συνεχίζεται» συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη για την επιστορφή της Φαίης Σκορδά

Το μήνυμα της, με αφορμή την επιστορφή της Φαίης Σκορδά στο παλτό του Fay's Time ύστερα από την ολιγοήμερη απουσία της, έστειλε και η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την δική της εκπομπή, το μεσημέρι της Δευτέρας 5/2.

«Έβλεπα προηγουμένως τη Φαίη, που γύρισε στη δουλειά της μετά από ένα πολύ δυσάρεστο, τραγικό για όλα τα παιδιά γεγονός. Ποτέ κανείς μας δε μπορεί να φανταστεί τη στιγμή που θα χάσει τους γονείς του. Δεν είπαμε τίποτα όλες αυτές τις μέρες γιατί δε μπορούσαμε. Τι να πούμε; Τώρα όμως, μιας και γύρισε θέλω να πω το εξής:

Πραγματικά μπαίνω στη θέση της και δυσκολεύομαι πάρα πολύ, παρά τα χρόνια και την εμπειρία μου. Είναι πολύ δύσκολο όταν η ψυχή σου, το μέσα σου, δεν έχει πάρει το χρόνο της για να φτάσει σε μια ισορροπία ώστε να μπορείς να το χειριστείς με τον εαυτό σου, να πρέπει να μπεις στη δουλειά.

Ναι ξέρω, υπάρχουν κι άλλες δουλειές πιο δύσκολες και πιο εύκολες, και τα πάντα, αλλά είμαστε άνθρωποι. Δεν είμαστε ρομποτάκια. Ο καθένας θέλει τον προσωπικό του χρόνο. Εγώ αυτό θέλω να πω. Καλή επάνοδο Φαίη. Εσύ ξέρεις. Εσύ ξέρεις το πως και τι πρέπει να κάνεις για να χειριστείς την καθημερινότητά σου» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε εδώ το βίντεο: