Ελένη Τσολάκη: «Τα παιδάκια της θα...» - Η συγκινητική αναφορά στη Φαίη Σκορδά και στην απώλεια του πατέρα της

«Είναι δύσκολο να δείχνεις ότι ξεχνιέσαι ενώ μέσα σου η καρδιά σου πονάει και σπαράζει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη: «Τα παιδάκια της θα...» - Η συγκινητική αναφορά στη Φαίη Σκορδά και στην απώλεια του πατέρα της

Η Φαίη Σκορδά πριν από λίγες ημέρες έχασε τον λατρεμένο της πατέρα και έλειψε από την εκπομπή της, Fay's Time, που προβάλλεται στο κανάλι του ΣΚΑΙ, για αρκετές ημέρες, ώστε να βρεθεί στην πατρίδα της, το Κιλκίς, για την κηδεία του, αλλά και για να σταθεί στο πλευρό της μητέρας της και της υπόλοιπης οικογένειάς της.

Την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, ωστόσο, επέστρεψε και κατά την έναρξή της θέλησε να πει κάποια λόγια με τρεμάμενη φωνή, έτοιμη να δακρύσει, για την απώλειά της, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της και τον κόσμο για την αγάπη και την συμπαράσταση που της έδειξε (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα θέλησαν να της στείλουν τα συλλυπητήριά τους δημόσια (δείτε εδώ τι είπε η Ελένη Μενεγάκη), ανάμεσά τους και η Ελένη Τσολάκη, η οποία έκανε τη δική της αναφορά μέσα από το Πρωινό Σουσού την ημέρα της επιστροφής της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Τα λόγια της Ελένης Τσολάκη για την επιστροφή της Φαίης Σκορδά μετά την απώλεια του πατέρα της

«Σήμερα επέστρεψε στην εκπομπή της. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, είναι δύσκολη αυτή η επανένταξη, είναι μία καινούργια συνθήκη για την ίδια. Καταλαβαίνουμε όλοι και χωρίς η ίδια να το δείχνει και σφίγγοντας τα δόντια και προσπαθώντας να είναι δυνατή κι επαγγελματίας αυτό που πρέπει να κάνει. Είναι δύσκολο να ανταποκριθεί σε αυτό...», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη και μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχουν λόγια να πεις. Αληθινή, έτσι είναι αληθινή, πάντα. Δε μπορώ να καταλάβω το συναίσθημα… Είναι δύσκολο από μόνο του και πόσω μάλλον να το μοιράζεσαι με τον κόσμο, να βγαίνεις μπροστά σε μία κάμερα, να πρέπει για δύο ώρες να κάνεις τη δουλειά σου, να χαμογελάσεις κάποιες στιγμές, να δείχνεις ότι ξεχνιέσαι ενώ μέσα σου η καρδιά σου πονάει και σπαράζει. Είναι από μόνο του πάρα πάρα πολύ δύσκολο, αλλά είμαι σίγουρη πως τα παιδάκια της θα της δώσουν τη δύναμη που χρειάζεται για να προχωρήσει και κάθε μέρα να μπορεί να ανταπεξέλθει… Δύναμη να της ευχηθούμε και ένα γλυκό φιλί».