Λευτέρης Ελευθερίου: «Από εκεί ξεκινάνε όλα! Ο κ. Πολυχρονόπουλος δεν ήταν μόνος του» - Η αποκάλυψη για τον "Άλλο Άνθρωπο"

Είχε συνεργαστεί και εκείνος μαζί του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, το απόγευμα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου, μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Live News, σχετικά με την υπόθεση που έχει ανοίξει κατά του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, του ιδρυτή της Κοινωνικής Κουζίνας "Ό Άλλος Άνθρωπος", που κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο ίδιος είχε παρουσιάσει τη συναυλία που εκείνος είχε διοργανώσει ώστε να συγκεντρώσει χρήματα και αγαθά και δηλώνει σοκαρισμένος για όλα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, επισημαίνοντας πως η προδοσία θα είναι μεγάλη εάν αποδειχθεί πως είναι ένοχος.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Ελευθερίου για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

«Αισθανόμαστε κι εμείς προδομένοι αν ισχύει αυτό. Όλα αυτά, όταν εκδικαστούν θα φανούν. Εμένα αυτό που κάνει πρωτίστως εντύπωση και μάλλον από εκεί ξεκινάνε όλα είναι ότι ο κ. Πολυχρονόπουλος δεν ήταν μόνος του. Είχε πολλούς συνεργάτες κι όλοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν εκείνη την βραδιά», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: «Γέμιζα το βράδυ την αποθήκη και το πρωί ήταν άδεια, υπήρχε ένας φύλακας που...» - Σοκάρει η νέα μαρτυρία από πρώην εθελοντή

Νέα καταγγελία

Στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, μίλησε και μία γυναίκα η οποία δέχθηκε βοήθεια από τον οργανισμό και τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ωστόσο καταγγέλλει πως αυτό που έκανε στην πραγματικότητα είναι να την στέλνει να αγοράζει βρεφικό γάλα από πακιστανικά σούπερ μάρκετ, αντί να της το προσφέρει δωρεάν, λέγοντάς της πού ακριβώς να πηγαίνει και να εξηγεί στο ταμείο πως είναι συστημένη από εκείνον.

«Πήρα τα δύο κουτιά γάλα με 15 ευρώ το ένα, ενώ κανονικά στο σούπερ μάρκετ είναι 23», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευτέρης Ελευθερίου: «Θύμωνα έντονα και έκανα ψυχοθεραπεία για να καταλάβω τους λόγους...»

Λευτέρης Ελευθερίου - Καταγγέλλει ότι δέχτηκαν bullying τα παιδιά του: «Ήταν κάτι που με φόβισε»

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Τα χρήματα πού τα βρίσκατε και παίζατε;» - Η έντονη αντίδρασή του στην ερώτηση δημοσιογράφου

Γιάννης Βαρδής: «Εκείνη διαχειριζόταν τα χρήματα! Κάτι συνέβη μεταξύ τους» - Η αποκάλυψη για τη Φιλοθέη Μωβ και τον "Άλλο Άνθρωπο"

Λευτέρης Ελευθερίου για το viral ζεϊμπέκικο: «Είπα ότι θα ανταπαντήσω στη δόξα που πήρε ο Μπισμπίκης»

Έφη Θώδη για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Πέρναγε καλά στα πανηγύρια, πέταγε χαρτούρα στο κλαρίνο, ήθελε να με μανατζάρει»

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Έχει βγάλει κάρτες σε άστεγους, που αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι και νεκροί...» - Σοκαριστική η νέα μαρτυρία από πρώην εθελόντρια