Ράδιο Αρβύλα: «Προκαταβολικά συγγνώμη» - Η απολογία του Αντώνη Κανάκη και η αναφορά στην οικογένειά του

Η σύζυγος και τα παιδιά του τον παρακολουθούσαν από το σπίτι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: «Προκαταβολικά συγγνώμη» - Η απολογία του Αντώνη Κανάκη και η αναφορά στην οικογένειά του

Ο Αντώνης Κανάκης, κατά την έναρξη της αποψινής (5/2) εκπομπής του Ράδιο Αρβύλα, θέλησε να καλωσορίσει τους τηλεθεατές του με μία απολογία και μία αναφορά στην οικογένειά του, η οποία γίνεται σπάνια, εφόσον θα τον παρακολουθούσαν για άλλο ένα βράδυ.

Ο ίδιος, η σύζυγός του, αλλά και τα παιδιά τους είναι άρρωστοι, γι' αυτό και ο παρουσιαστής έχει έναν μικρό βήχα, που θεώρησε πως θα ενοχλούσε το κοινό και έτσι ζήτησε συγγνώμη, κάνοντας παράλληλα χιούμορ με τους συνεργάτες του.

Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στην οικογένειά του στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα

«Δεν θα φιληθούμε απόψε Σερβετά, αν και ξέρεις πόσο σ' αγαπάω... Σήμερα είναι η μέρα που θα φιλήσω τον Χρήστο γιατί είμαι άρρωστος», είπε αρχικά με χιούμορ και πρόσθεσε: «Προκαταβολικά συγγνώμη σε περίπτωση που υπάρχει λίγο παραπάνω βήχας κατά τη διάρκεια. Όλη η οικογένεια είμαστε άρρωστοι. Τα φιλιά μου στην οικογένεια που παρακολουθούν τώρα, ο ένας πάνω στον άλλο, με τις κουβερτούλες...».

Δείτε επίσης: «Δίνω τα πάντα για να δω τον μπαμπά μου να αγκαλιάζει τα παιδιά μου κι ας μην...» - Τσακίζει κόκκαλα η εξομολόγηση του Αντώνη Κανάκη για τον θάνατο του πατέρα του

Το αστείο με τη σύζυγό του

Το βράδυ της Δευτέρας 18/12, ωστόσο, με αφορμή την ακρίβεια στο ελαιόλαδο, η οποία συζητήθηκε στο πλατό του Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1, έκανε μία αναφορά στην καλή του.

«Μου ήρθε τώρα στο μυαλό, γιατί έγινε πριν φύγουμε… έχουμε προσαρμόσει και τα αστεία μας στην καθημερινότητά μας σαν ζευγάρια. Τώρα στο σπίτι πριν φύγουμε με πλησιάζει η Επιστήμη με λάγνο ύφος, το ύφος το "θέλω να σε τουμπάρω"...», είπε αρχικά ο παρουσιαστής, με τον Γιάννη Σερβετά να τον διακόπτει και να του λέει με χιούμορ: «Είμαστε στον αέρα θέλω να σου θυμίσω».

«Και μου λέει "πρέπει να αγοράσουμε ελαιόλαδο" και της απαντάω "κάποτε ήσουν σεμνή και τώρα θέλεις ελαιόλαδο;". Και μετά σκεφτόμουν πώς ακόμα και τα ζευγάρια στην καθημερινότητά μας έχουμε προσαρμόσει ακόμα το πείραγμα και το χιούμορ σε αυτή την πραγματικότητα», συνέχισε εκείνος.

Αντώνης Κανάκης σύζυγος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Καταπέλτης» το Ράδιο Αρβύλα για τον ΣΚΑΪ: «Εξπέρ στις προπαγανδιστικές μεθόδους μετακίνησαν το θέμα στη δικαστική μας διαμάχη»

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Η ομοφυλοφιλία βρίσκεται παντού στη φύση, η κοινωνία της προσέδωσε αμαρτωλό στίγμα»

Πρεμιέρα Boomers: Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη - «Θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη γι' αυτό που παρακολουθήσατε»

Αντώνης Κανάκης: Ξαφνική πρεμιέρα με νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1! Η ανακοίνωση: «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης που...»

Αντώνης Κανάκης: Θρήνος στο Ράδιο Αρβύλα - «Πριν από λίγες ώρες μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή η αδερφή του...»

Αντώνης Κανάκης: «Θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω αυτό το τραγούδι...» - Συγκινημένος με τον θάνατο πολύ αγαπημένου του φίλου

Ράδιο Αρβύλα: Γενέθλια για τον Γιάννη Σερβετά - Άφωνος με την έκπληξη και τα βεγγαλικά στο πλατό του ΑΝΤ1