Θέμης Γεωργαντάς: Βυθισμένος στο πένθος - «Μου την έκανες, μπαγάσα! Θα μου λείψεις...»

Η σπαρακτική ανάρτηση για το σκυλάκι του που έφυγε από τη ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Θέμης Γεωργαντάς, όπως αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βυθίστηκε στο πένθος και οι τελευταίες ώρες είναι πολύ δύσκολες και αβάσταχτες για εκείνον.

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του σκύλος, τον οποίο είχε ονομάσει Λάμπρο και είχε στο πλευρό του εδώ και έντεκα χρόνια, από την ημέρα που τον βρήκε έξω από τα γραφεία του Mad Tv. Θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημόσια, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του, τις οποίες συνόδευσε με ένα κείμενο που έκανε και τους πιο σκληρούς να "λυγίσουν".

Δείτε επίσης: Πέθανε αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός: Τρία χρόνια μετά το θάνατο του γιου του από καρκίνο

Η συγκινητική ανάρτηση του Θέμη Γεωργαντά για την απώλεια του σκύλου του

«Απώλεια. Πώς τη διαχειρίζεσαι? Ο Λάμπρος μας βρήκε κουτάβι το 2013 στο κατώφλι του Mad. Τον είχαμε στη ρεσεψιόν και μου έκανε εντύπωση που αν και μωρό, ήταν ένας κύριος. Μπαινόβγαινε στο κρεββάτι του και πήγαινε μόνος στην πάνα του για να κάνει την ανάγκη του. Τον είδα για πρώτη φορά 14 Φεβρουαρίου 2013. Αποφάσισα να τον υιοθετήσω και ακριβώς ένα μήνα μετά, στις 14 Μαρτίου, ήρθε στο παντοτινό του σπίτι.

Ο Λάμπρος ήταν δίπλα μου σε όλα. Τα ωραία, και τα δύσκολα. Όταν έχασα το μπαμπά μου ήταν εκεί, και ήταν σαν να ήξερε τι ακριβώς είχε συμβεί. Ξέρω, όλοι το λένε για τα σκυλιά τους, αλλά αυτός ήταν άνθρωπος. Ο Λάμπρος δεν είναι εδώ. Έφυγε και άφησε ένα τεράστιο κενό. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Με τίποτα. Πόσο πιο όμορφος ήταν ο κόσμος με σένα ρε Λάμπρο. Με έκανες καλύτερο. Ψυχή μου. Φατσάρα μου. Μου την έκανες, μπαγάσα. Θα μου λείψεις. Όσο δεν φαντάζεσαι», έγραψε χαρακτηριστικά και γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης.