Άντζελα Δημητρίου: Απούσα από την συνέντευξη τύπου της νέας της συνεργασίας - Αρνήθηκε να απαντήσει ο Δήμος Αναστασιάδης

Η αντίδραση του μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου: Απούσα από την συνέντευξη τύπου της νέας της συνεργασίας - Αρνήθηκε να απαντήσει ο Δήμος Αναστασιάδης

Μπορεί η Άντζελα Δημητρίου να περνάει μια πολύ περίεργη φάση στα οικογενειακά της, αφού βρίσκεται στα "μαχαίρια" με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση, ωστόσο στα επαγγελματικά της συνεχίζει να "σκίζει".

Μετά το αποκλειστικό του Youweekly.gr για το επόμενο τηλεοπτικό επαγγελματικό βήμα, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Δήμο Αναστασιάδη και χθες Δευτέρα 5/2 πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου. Η Άντζελα ωστόσο δεν έδωσε το παρών...

Οι λόγοι δεν ήταν άλλοι από τους προφανείς! Το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά την συνέντευξη της κόλαφο για την συμπεριφορά που είχαν η κόρη της και ο γαμπρός της απέναντι της (διαβάστε την εδώ), θέλησε να αποφύγει τις έντονες ερωτήσεις που θα δεχόταν από τους δημοσιογράφους.

Ο Δήμος Αναστασιάδης ωστόσο ρωτήθηκε για την Άντζελα Δημητρίου, με τον τραγουδιστή να μην απαντάει, αναφέροντας πως αυτά είναι οικογενειακά θέματα.

Η απάντηση του Δήμου Αναστασιάδη για την Άντζελα Δημητρίου

«Είναι για εμένα μια συνεργασία που έχει να μου δώσει πολλά. Έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία με την Άντζελα. Είναι extra large. Ένας άνθρωπος που δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του. Τα δίνει όλα. Είναι ακομπλεξάριστη. Είναι αυτό που λένε καλλιτέχνης», είπε αρχικά για τη συνεργασία του και την τραγουδίστρια.

Όταν ωστόσο ρωτήθηκε για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Όλγα Κιουρτσάκη και την Άντζελα Δημητρίου, δήλωσε πως: «Δεν θα ήθελα να κάνω κανένα σχόλιο πάνω σε αυτό το κομμάτι. Είναι ένα πολύ προσωπική ζήτημα και ως γονιός δεν θα ήθελα να κάνω σχόλιο. Αφορά την Άντζελα και την οικογένεια της».

Δεν γινόταν ωστόσο να μην ερωτηθεί και για την γυναίκα του, Τζένη Θεωνά.«Η γυναίκα μου δεν θα έρθει στην πρεμιέρα. Έχουμε και το μωρό που κάποιος πρέπει να το προσέξει», είπε.