Κατερίνα Παπουτσάκη - Η αποκάλυψη για το διαζύγιο της: «Δεν μου πέρασε από το μυαλό να μείνω σε αυτόν τον γάμο, μέχρι να...»

Ποια η κατάσταση των παιδιών της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Παπουτσάκη - Η αποκάλυψη για το διαζύγιο της: «Δεν μου πέρασε από το μυαλό να μείνω σε αυτόν τον γάμο, μέχρι να...»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show το βράδυ της Δευτέρας 5/2. Η ηθοποιός - τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων και για το διαζύγιο της με τον επί 10 χρόνια σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά.

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να πάρει διαζύγιο το 2023, με το χωρισμό του να "σκάει" σαν "βόμβα" στην ελληνική showbiz, αφού δεν είχε κυκλοφορήσει η παραμικρή λεπτομέρεια.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Παπουτσάκη για το διαζύγιο της

«Όταν έχεις παιδιά και χωρίζεις, αυτό το κάνει πιο σύνθετο. Είναι μία νέα κατάσταση που όλοι προσαρμοζόμαστε, δεν είναι εύκολο για διάφορους λόγους και κυρίως για το πώς το εκλαμβάνουν τα παιδιά, πως αισθάνονται. Και εγώ και ο Μάξιμος, ο μεγαλύτερος, κάνουμε συμβουλευτική, Ο Κίμωνας είναι 4,5 και τα πράγματα τα βλέπει με μεγαλύτερη ελαφράδα», αποκάλυψε αρχικά η Κατερίνα Παπουσάκη για τον τρόπο που έχουν πάρει τα παιδιά της το διαζύγιο της.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Παπουτσάκη & Θοδωρής Μαραντίνης είναι το νέο ζευγάρι της πόλης; Πως και πότε ήρθαν κοντά

«Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να μείνω σε αυτόν τον γάμο, μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά. Μου φαίνεται εξωφρενικό να πάνε 18 τα παιδιά. Συνηθίζεις έτσι την τοξικότητα, μαθαίνεις να ζεις με αυτό», συμπλήρωσε με αφορμή την συζήτηση που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σχετικά με την συνεπιμέλεια, ξεκαθάρισε πως: «Δεν ξέρω όλο αυτό είναι μπερδεμένο. Τα έχει δυο ημέρες την εβδομάδα».

«Είμαι και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν περίπου 6-7 χρονών. Οπότε προσπαθώ τα λάθη που έχω ζήσει να μην τα αναπαράγω κι εγώ, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου», εξομολογήθηκε επίσης η Κατερίνα Παπουτσάκη, για να αναφέρει στην συνέχεια:

«Πρέπει να υπάρχει μία καλή σχέση, δεν πρέπει να αντιλαμβάνονται τα παιδιά ότι οι γονείς είναι σε πόλεμο. Θέλει μία ειλικρινή στάση, όσοι τουλάχιστον τα παιδιά μπορούν να αντέξουν, γιατί και από την άλλη την απόλυτη ειλικρίνεια δεν μπορούν και δεν είναι και ο ρόλος τους να τη διαχειριστούν».