Χείμαρρος ο Δημήτρης Παπανώτας κατά του Γρηγόρη Γκουντάρα: «Ότι θα με ειρωνευτεί εμένα; Εμένα, ο...»

«Στην Τατιάνα Τατιανιές; Σε παρακαλώ τώρα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος ο Δημήτρης Παπανώτας κατά του Γρηγόρη Γκουντάρα: «Ότι θα με ειρωνευτεί εμένα; Εμένα, ο...»

Έξαλλος φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Παπανώτας με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και σήμερα Τρίτη 6/2 ξέσπασε στον αέρα του Happy Day στον ALPHA. Αφορμή για να μιλήσει αιχμηρά προς το πρόσωπο του ήταν το χθεσινό 5/2 ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο Super Κατερίνα για τον ίδιο και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

Συγκεκριμένα, πρόβαλλαν τις απαντήσεις του Ποσειδώνα προς τον Παπανώτα για στις δηλώσεις που είχε κάνει, σχετικά με τα σχόλια και την συμπεριφορά του, γενικά, απέναντι στα θέματα που παίζουν στην εκπομπή που συμμετέχει.

Τα αιχμηρά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα στον Γρηγόρη Γκουντάρα

«Πες και σε εμάς περαστικά γιατί κόντεψε να μας στείλει στο νοσοκομείο χθες με ένα θεματάκι που έπαιξε. Πάρα πολύ ωραίο, ευγενέστατο. Κάποιος να ενημερώσει τον Γκουντάρα ότι το ΙΕΚ Παπανώτα το έχει τελειώσει και δεν το έχει καταλάβει», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας με αφορμή τις εξελίξεις στην υγεία της Κατερίνας Καινούργιου που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Εσύ όταν τα λες, γιατί μπορείς να τα λες και οι άλλοι να μην απαντούν, Εσύ είσαι άνετος άνθρωπος» τον ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον δημοσιογράφο να συνεχίζει «Ότι θα με ειρωνευτεί εμένα ο Γκουντάρας; Εμένα, ο Γκουντάρας; Μην ανοίξω το στόμα μου. Μην το ανοίξω…».

«Μην το ανοίξεις και δε χρειάζεται. Θεωρούσα ότι αναφέρεσαι στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο που σου απάντησε. Και λέω γιατί εσύ όταν τα λες, μπορείς και κάποιος όταν σου απαντά δεν δικαιούται;’», ανταπάντησε η παρουσιάστρια του Happy Day.

«Εξηγώ, είμαστε φίλοι με τον Πωσειδώνα. Απλά είχε πολλή δουλειά η κυρία που έφτιαχνε το βίντεο και δεν είδε όλες τις δηλώσεις μου. Είδε αυτές που τη βόλευαν. Όχι αγάπη μου, ο κιτρινισμός σε εμένα; Στην Τατιάνα Τατιανιές; Σε παρακαλώ τώρα» είπε φανερά εκνευρισμένος.

«Αφού ξέρεις και το συζητούσαμε και εχθές ότι πολλές φορές γίνεται ένα πετσόκομα και ένα μοντάζ και για λόγους οικονομίας και γιατί θέλουν να χτυπήσουν έναν τίτλο που πουλάει», ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια.