Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν το σώμα μας μας προειδοποιήσει...» - Τα πρώτα λόγια μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Επέστρεψε στο πλατό του Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν το σώμα μας μας προειδοποιήσει...» - Τα πρώτα λόγια μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Στο πλατό του Super Κατερίνα επέστρεψε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την χθεσινή 5/2 αδιαθεσία της που την έκανε να αποχωρήσει εσπευσμένα και με κλάματα από την εκπομπή και να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις (δείτε την στιγμή της ανακοίνωσης).

Σήμερα ωστόσο, είπε ξανά καλημέρα στους τηλεθεατές της με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη και εντυπωσιακή όπως πάντα, φορώντας ένα ολόλευκό κοστούμι.

Τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου για την υγεία της

«Καλημέρα, καλή σας ημέρα. Απλά όταν το σώμα μας μας προειδοποιήσει, δεν το αφήνουμε έτσι, πάνε να το τσεκάρουμε για να βεβαιωθούμε αν συμβαίνει κάτι χειρότερο. Ο Ανδρέας μας δεν είναι εδώ, έχει μια ίωση. Μιλήσαμε χθες, μου λέει "τι έγινε μας ξεκάνανε;"», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη του Super Κατερίνα.

Τι έδειξαν οι εξετάσεις της

Σύμφωνα, με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Κατερίνα Καινούργιου έπαθε κολικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά για κάποιες εξετάσεις. Ο «κολικός» είναι ένας πολύ συχνός και παρά πολύ ισχυρός κοιλιακός πόνος, με εντυπωσιακή έκφραση.

Δεν επιτρέπει στον ασθενή να ηρεμήσει σε κάποια αναλγητική, ήσυχη θέση, αλλάζοντας στάση ή λόγω κίνησης. Αντιθέτως, «προτιμάει» τις συχνές εναλλαγές θέσης και την κίνηση. Πολύ συχνά συνοδεύεται και από άλλα συμπτώματα, όπως τάση για εμετό, ωχρότητα, εφίδρωση.