Βίκυ Κουλιανού: «Δεν είμαι ευχαριστημένη που με φλερτάρουν νεότεροι άντρες»

Τα ωραιότερα δώρα που έχει λάβει για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει, με την Βίκυ Κουλιανού να μπαίνει σε αντίστοιχο mood και να περιγράφει ιστορίες φλερτ κι έρωτα σε βραδινή της έξοδο. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν, έχει λάβει πολύ όμορφα δώρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ δέχεται και φλερτ από νεότερους άντρες, κάτι ωστόσο που δεν την αφήνει και πολύ... ευχαριστημένη.

Όπως είπε αρχικά η Βίκυ Κουλιανού: «Έχω λάβει διάφορα ωραία δώρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κατ' αρχάς ένα ταξίδι, μία έκπληξη με ένα υπέροχο μπουκέτο λουλούδια, και μία πολύ ωραία δήλωση, που δεν μπορώ να σας πω. Με φλερτάρουν νεότεροι άντρες και δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό».

Δείτε επίσης: «Διαγνώσθηκα με...» - Η αποκάλυψη της Βίκυς Κουλιανού για το πρόβλημα υγείας της

Βίκυ Κουλιανού: «Προτιμώ ανθρώπους κοντά στην ηλικία μου»

Στη συνέχεια μίλησε για τις δικές της προτιμήσεις, καθώς και τον λόγο που δεν την ελκύουν μικρότεροι: «Συνήθως οι γυναίκες μίας ηλικίας μεγαλύτερης των... άντα, αισθάνονται ωραία να τις φλερτάρουν μικρότεροι άντρες, αλλά δεν έχω ιδιαίτερες ανασφάλειες για να λάβω επιβεβαίωση όταν με φλερτάρει ένας άντρας μικρότερος στην ηλικία. Το φλερτ είναι χαρά και ζωή, προτιμώ τους ανθρώπους κοντά στην ηλικία μου».

Κλείνοντας αποκάλυψε μία ακραία εκδήλωση θαυμασμού που δέχτηκε: «Έχουν κάνει ένα ολόκληρο ταξίδι μες στη νύχτα για να έρθουν να με συναντήσουν, κι έχουν αφήσει κάτω από το σπίτι μου ένα γράμμα, λουλούδια και ένα τεράστιο κουτί με σοκολατάκια. Εννοείται ότι τα δέχτηκα, αλλά δεν ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα σχέση, ήθελε να είμαστε μαζί, και έκανε ωραία προσέγγιση, αλλά... δεν ευδοκίμησε!».

Δείτε το απόσπασμα όπως προβλήθηκε από το Happy Day στον Alpha