Αλέξης Κούγιας: «Ήθελα να γίνω πλούσιος, για να κάνω σπίτια! Έχω σε όλη την Ελλάδα»

«Είναι πάρα πολλά τα ακίνητα και δεν ξέρω αν είναι σωστό να αφήσεις μεγάλη περιουσία στα παιδιά σου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγιας: «Ήθελα να γίνω πλούσιος, για να κάνω σπίτια! Έχω σε όλη την Ελλάδα»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την περιουσία που έχει δημιουργήσει και θα αφήσει στα παιδιά του, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στιγμές" που παρουσιάζει ο Μάνος Νιφλής στο One Channel. O επιτυχημένος ποινικολόγος λοιπόν, αποκάλυψε τα σπίτια που έχει σε όλη την Ελλάδα.

Η εξομολόγηση του Αλέξη Κούγια για την περιουσία του

«Εγώ, από το κόμπλεξ μου, που δεν είχαμε σπίτι και μέναμε σε υπόγεια, ήθελα να γίνω πλούσιος, για να κάνω σπίτια και να πάρω αυτοκίνητα. Είμαι ισορροπημένος γιατί αυτό έγινε με έναν υγιή τρόπο», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε ο Χρήστος Δάντης: «Δεν έχω βρει χρόνο να κάνω διακοπές και να χαρώ τα σπίτια μου. Λόγω του κόμπλεξ που σας είπα, έχω σπίτια σε όλη την Ελλάδα, τα ωραιότερα σπίτια. Από την Κρήτη μέχρι τους Οθωνούς. Έχω σπίτια στο Μεγανήσι, στην Μύκονο... Δεν έχω πάει ποτέ. Ζήτημα να πηγαίνω Σαββατοκύριακο. Μου ζητάνε να τα νοικιάσω δεν θέλω να μπει κάποιος να κοιμηθεί μέσα. Δεν τα πουλάω γιατί θέλω να τα βλέπω. Εμείς δεν είχαμε ποτέ περιουσία και την μοναδική περιουσία που είχε ο πατέρας μου την πήραν οι τοκογλύφοι. Είναι πάρα πολλά τα ακίνητα και δεν ξέρω αν είναι σωστό να αφήσεις μεγάλη περιουσία στα παιδιά σου. Δεν μου άρεσε να έχω λεφτά στην τράπεζα, μόλις μάζευα πέντε δεκάρες, πήγαινα και αγόραζα ένα οικόπεδο, ένα σπίτι, το ωραιότερο γραφείο της Αθήνας».

Δείτε επίσης: Αυτή ήταν η πρώτη σύζυγός του, που πέθανε 2 μήνες μετά το γάμο - Η καλλονή με καταγωγή από Ισραήλ & Ιταλία που τον ''σημάδεψε''

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο στο Happy Day του ALPHA, το λόγο πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία μίλησε για το εξοχικό της στην Πάρο, όπου πηγαίνει κάθε καλοκαίρι.

«Εμείς έχουμε ένα εξοχικό στην Πάρο! Το τι συντήρηση θέλει αν μένεις... δηλαδή ο άνθρωπος που έχει 15 σπίτια, δεν πάει, δεν τα νοικιάζει, μόνο για να τα συντηρήσεις... για βάψιμο από την αλμύρα, από την υγρασία... ξέρεις πόσο κοστίζει; Για βάψε... Και εμείς δικηγόροι είμαστε», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής.