Έξαλλος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Γιατί το λέτε αυτό, εσείς γιατί ασχολείστε...» - Η αντίδραση του για την παράταση της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega

« Όταν μου λένε να κλείσω τότε, κλείνω τότε»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Γιατί το λέτε αυτό, εσείς γιατί ασχολείστε...» - Η αντίδραση του για την παράταση της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega

Για την παράταση της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega, που είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή ώρας στην εκπομπή Mega Καλημέρα, μίλησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, τo πρωί της Τρίτης 6/2.

Υπνεθυμίζουμε ότι πριν από μερικούς μήνες το κανάλι αποφάσισε η εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη θα ξεκινάει στις 5 και θα τελειώνει στις 8 το πρωί. Ωστόσο η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη τελειώνει κανονικά στις 10, όπου θα προβάλλεται το Πάμε Δανάη με τη Δανάη, χάνωντας έτσι 20 ολόκληρα λεπτά (δείτε εδώ τι πρώτες δηλώσεις της παρουσιάστριας).

Η αντίδραση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στις ερωτήσει για την παράταση της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega

Ο παρουσιαστής, απάντησε με ένταση στους δημοσιογράφους για την αλλαγή της ώρας της εκπομπής του λέγοντας: «Γιατί το λέτε αυτό; Όχι δεν τραβάει παραπάνω. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Το κανάλι τι έχει πει; Εσείς γιατί ασχολείστε; Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά».

«Γιατί δεν ρωτάτε το κανάλι; Εσείς γιατί ασχολείστε με την ώρα του Mega; Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά. Αυτά είναι του προγράμματος, τι να σας πούμε εμείς; Κάθεστε εδώ τώρα; Με όλο το σεβασμό και από μένα, θα κάτσουμε εδώ όλο το βράδυ; Δεν ξέρω τι να σας απαντήσω. Όταν μου λένε να κλείσω τότε, κλείνω τότε» απάντησε ενοχλημένος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

H αντίδραση της Αφροδίτης Γραμμέλη για την απόφαση του σταθμού για το Μega Καλημέρα

Δηλώσεις, σχετικά με την αλλαγή της ώρας του Mega Καλημέρα, παραχώρησε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού.

«Ήταν μια απόφαση του σταθμού που δεν θα σχολιάσω γιατί δεν σχολιάζω ποτέ τις αποφάσεις του σταθμού που εργάζομαι και της εκπομπής που συμμετέχω. Δεν θα ασχολιάσω κάτι για την Ελεονώρα Μελέτη γιατί είναι αρχή μου να μην σχολιάζω τπυς παρουσιαστές ή τις παρουσιάστριες με τις οποίες συνεργάζομαι» ανέφερε αρχικά.

«Κάνω πολλά χρόνια αυτή τη δουλειά σχεδόν 25. Εγώ το θεωρώ κανιβαλισμό να μιλάμε για κοψίματα, να μιλάμε για ανθρώπους που θα χάσουν τις δουλειές τους, για ανθρώπους που θα έρθουν και θα πάρουν τις θέσεις άλλων. Αυτά θέλουν έναν χειρισμό πολύ προσεκτικό» πρόσθεσε.

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω το παραμικρό που αφορά την εκπομπή και τον σταθμό είναι πάγια αρχή μου. Όλα θα πάνε καλά. Είμαστε αγαπημένη ομάδα και αυτή είναι η ουσία της δουλειάς μας. Να μπορούμε να είμαστε καλά και καλοί. Δουλεύω από τα 16 μου, νομίζω ότι αφού τα κατάφερα μέχρι τώρα θα συνεχίσω να πηγαίνω καλά.»

«Το κλίμα είναι πάντα καλό, έχω την ευλογία να έχω συνεργαστεί με ανθρώπους σε εκπομπές που είναι σπουδαίοι άνθρωποι και σπουδαίοι επαγγεματίες. Οι υπόλοιποι είναι φίλοι μου, εύχομαι να συνεργαστούμε κάποια στιγμή» κατέληξε η δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ το βίντεο: