My Style Rocks: Μεγάλος και τρανός επιχειρηματίας - Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Έβελυν Καζαντζόγλου

Νέος έρωτας στην ζωή της;

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
My Style Rocks: Μεγάλος και τρανός επιχειρηματίας - Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Έβελυν Καζαντζόγλου

Η νέα κριτής του “My style rocks” με το ginger μαλλί, Έβελυν Καζαντζόγλου, που έχει κάψει καρδιές στα social media, έφτασε κάποια στιγμή στο παραπέντε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού πριν από λίγα χρόνια είχε τρελό έρωτα με τον γοητευτικό σεφ – επιχειρηματία μαγαζιών εστίασης, Γιώργο Παπακώστα...

Οι δυο τους ήταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και παρά το ότι δεν ήθελαν να δημοσιοποιούν την σχέση τους, οι παπαράτσι τους κυνηγούσαν σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση για να τους απαθανατίσουν. Το πρώην ζευγάρι είχε γνωριστεί στις αρχές του 2019 χάρη στη Μαίρη Συνατσάκη όταν εκείνη είχε κάνει την παρουσίαση της συλλογής με τα παπούτσια της στο ιταλικό εστιατόριο του σεφ στην Γλυφάδα.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου με τον Γιώργο Παπακώστα
20-02-2019 Κέντρο Αθηνών.Γιώργος Παπακώστας-Έβελυν Καζαντζόγλου

Εκεί ήταν καλεσμένη και η Έβελυν, η γνωριμία τους ξεκίνησε από ένα απλό φλέρτ για να συνεχίσει σε έναν μεγάλο έρωτα που κράτησε για 8 περίπου μήνες. Και ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις τους μαρτυρούσαν μια υπέροχη σχέση που θα είχε ευτυχή κατάληξη, λίγο καιρό αργότερα, ο χωρισμός τους έπεσε σαν βόμβα στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Εκείνη προηγουμένως είχε μιλήσει για τον σύντροφό της στο περιοδικό “Omikron” της Κύπρου και είχε πει για τα στοιχεία στον χαρακτήρα του που την γοήτευσαν.

«Σε πρώτη φάση μου άρεσε το γεγονός ότι έπαιρνε πρωτοβουλίες. Και για εμένα, που έχω πολύ τον έλεγχο της ζωής μου, το εκτιμώ όταν κάποιος παίρνει μια απόφαση για εμένα, το να μην έχω να σκεφτώ εγώ για κάτι. Αργότερα είδα ότι ο Γιώργος είναι πολύ καλή ψυχή, ένα πολύ καλό παιδί». Την σκυτάλη αμέσως μετά είχε πάρει και ο πρώην γοητευτικός σεφ της Ελένης Μενεγάκη που είχε μιλήσει για την αγαπημένη του στο “Πρωινό” με τα πιο τρυφερά λόγια υποστηρίζοντας:

«Η Έβελυν είναι γυναικάρα, δυο μέτρα πόδια και μαλλί κόκκινο σαν την φωτιά. Δεν έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να μιλήσω για την Έβελυν, απλά μου αρέσει την προσωπική μου ζωή πλέον να την αφήνω για εμένα».

Ο πρώην σύντροφος της Έβελυν Καζαντζόγλου από το My Style Rocks, Γιώργος Παπακώστας
15-04-2019 Βουλιαγμένη.Έβελυν Καζαντζόγλου-Γιώργος Παπακώστας

Γιατί χώρισαν; Κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια. Οι ίδιοι προτίμησαν να κρατήσουν σιγήν ιχθύος για αυτό και να προχωρήσουν στην συνέχεια την ζωή τους με άλλους συντρόφους.

Δείτε επίσης: Χώρισε η Έβελυν Καζαντζόγλου - Αυτός ήταν ο επί δυο χρόνια σύντροφός της, Μοχάμεντ Αλί

Νέος έρωτας στην ζωή της Έβελυν Καζαντζόγλου;

Σήμερα η Έβελυν Καζαντζόγλου δηλώνει μόνη στην ζωή και ερωτευμένη μόνο με τα επαγγελματικά της... Στην πραγματικότητα και να συμβαίνει κάτι στην προσωπική ζωή της ποτέ δεν της άρεσε να την δημοσιοποιεί. Το κορίτσι με το σούπερ κλασάτο στυλ που αγαπήθηκε σαν influencer στον χώρο της μόδας και μέσα από τα ταξίδια της, μας συστήθηκε το 2005 όταν πήρε μέρος στον διαγωνισμό Playmate, όμως δεν κατάφερε παρά την εντυπωσιακή της παρουσία να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της μόδας, όπως τον Jean Paul Gaultier, Diesel, Agent Provocateur, ενώ στην πορεία μπήκε στην ζωή της η τηλεόραση. Το μουσικό κανάλι Mad της έδωσε δική της εκπομπή το 2008 και αργότερα συνεργάστηκε με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου στο Φώτης και Μαρία Live στο Star.