Η αποκάλυψη της δικηγόρου της Όλγας Κιουρτσάκη για το μήνυμα που έστειλε στην Άντζελα Δημητρίου: «Έγινε μία προσπάθεια ενόψει των εορτών...»

«Δε γνωρίζω για το δώρο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της δικηγόρου της Όλγας Κιουρτσάκη για το μήνυμα που έστειλε στην Άντζελα Δημητρίου: «Έγινε μία προσπάθεια ενόψει των εορτών...»

Για την οικογενειακή διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον σύζυγό της Φώτη Λώση, μίλησε η δικηγόρος της κόρης της τραγουδίστριας Αλεξάνδρα Μακρή, το πρωί της Τρίτης 6/2 στην εκπομπή Το Πρωινό.

Η ίδια αποκάλυψε ότι το ζευγάρι είχε κάνει προσπάθειες για επανένωση, μέσω της οικιακής βοηθού, ωστόσο αυτές έπεσαν στο κενό. Υπνεθυμίζουμε ότι μετά την επιστορφή της τραγουδίστριας από την Αμερική και την συνέντευξη όπου μίλησε ανοιχτά για τις φήμες περί τσακωμου, οι σχέσεις τις οικογένειας "πάγωσαν".

Η αποκάλυψη της δικηγόρου της Όλγας Κιουρτσάκη για την προσπάθεια επικοινωνίας με την Άντζελα Δημητρίου

«Δε γνωρίζω για το δώρο, αλλά έγινε μία προσπάθεια να συναντηθούν και να συζητήσουν ενόψει των εορτών, το οποίο απέβη άκαρπο. Από αυτά που μου είπαν, θεωρώ ότι την πήραν κάποιο τηλέφωνο και μέσω της κυρίας που έχει πρόσβαση και στα δύο σπίτια έστειλαν κάποιο μήνυμα» ανέφερε η δικηγόρος.

Δείτε επίσης: Σε άσχημη οικονομική κατάσταση Όλγα Κιουρτσάκη και Φώτης Λώσης μετά τον καβγά με την Άντζελα Δημητρίου

Η αποκάλυψη της Μπέτυς Μαγγίρα για την διαμάχη Δημητρίου - Κιουρτσάκη

Το σχόλιο της για την πρόσφατη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε μάνα και κόρη, θέλησε να εκφράσει η Μπέτυ Μαγγίρα το πρωί του Σαββάτου 3/2, μέσα από την εκπομπή I Love ΣουΚου. Η παρουσιάστρια μάλιστα, αποκάλυψε ότι κοινός γνωστός τους έχει βρεθεί μπροστά σε έντονα σκηνικά και στα περισσότερα από αυτά είχε δίκιο η γνωστή τραγουδίστρια, ενώ εξέφρασε την άποψη της σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα

«Είναι πάρα πολύ στενάχωρο, να μη μπορεί να δει την κόρη της, το εγγόνι της. Να φτάνουν στο σημείο να μη μιλιούνται. Έχω έναν κοινό γνωστό που είχε τύχει να υπάρξει μπροστά σε σκηνικά εντάσεων, μου είπε ότι ίσως η Άντζελα σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να έχει και δίκιο. Δε μπορούμε όμως να ξέρουμε τι γίνεται μέσα σε ένα σπιτικό....» ανέφερε αρχικά.

«Το περιστατικό αυτό που έγινε στη Νέα Υόρκη εγώ το ξέρω πάρα πολύ καιρό. Δεν είπαμε τίποτα, σεβαστήκαμε το ότι είναι οικογενειακό. Κάποια στιγμή βγήκε προς τα έξω, άρχισε να γίνεται γνωστό. Κάποια στιγμή τον καθένα τον πνίγει το δίκιο και θέλει να πει τι συνέβη από τη δική του πλευρά ο καθένας. Κάνουμε χιούμορ και γελάμε αλλά η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή» είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε εδώ το βίντεο: