Ανθή Βούλγαρη: Αυτός είναι ο κούκλος σύζυγός της - Δείτε τους σε βραδινή έξοδο

Στάθηκε δίπλα της στο πρόβλημα της υγείας της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά παράλληλα δεν κρύβει πως είναι ερωτευμένη. Η Ανθή Βούλγαρη σίγουρα δεν έχει πολλά περιθώρια για βραδινές εξόδους, καθώς η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» που παρουσιάζει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο απαιτεί να ξυπνάει από τα χαράματα, αλλά έκανε την εξαίρεση την περασμένη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, παρέα με τον σύζυγό της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega έδωσε το «παρών» στην μουσική παράσταση του Ανδρέα Κατσίγιαννη «Σμύρνη μου Αγαπημένη In Concert», που ανεβαίνει αυτήν την περίοδο στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Μαζί της ήταν ο άντρας της ζωής της και μουσικός Κώστας Κωνσταντινίδης με τον οποίο βρίσκονταν ενωμένοι στα εύκολα και στα δύσκολα πολύ πριν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.

Δείτε επίσης: Κοινωνία ώρα Mega: «Έφυγε;», «Ναι, χθες πέθανε» - "Πάγωσε" η Ανθή Βούλγαρη στον αέρα της εκπομπής

Άβαφη εμφανίστηκε η Ανθή Βούλγαρη στην συγκεκριμένη έξοδο, αλλά έλαμπε στο πλευρό του αγαπημένου της, που κι εκείνος χαμογέλασε στον φακό. Δείτε φωτογραφίες:

Ανθή Βούλγαρη Κώστας Κωνσταντινίδης
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

Ανθή Βούλγαρη Κώστας Κωνσταντινίδης
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

Η γνωριμία της Ανθής Βούλγαρη με τον σύζυγό της

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης είναι μουσικός, κι έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της νυχτερινής Αθήνας όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πέτρος Ιακωβίδης. Χάρη σε αυτήν την ιδιότητα έτυχε να γνωριστούν κιόλας, ανήμερα της Αγίας Αικατερίνης, όταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου (με την οποία συνεργαζόταν τότε η Ανθή Βούλγαρη) ήρθε για να τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τους μουσικούς του.

Η έλξη ήταν αμοιβαία από την πρώτη στιγμή, και κάπως έτσι ξεκίνησαν να ανταλλάζουν μηνύματα μέσω social. «Πήγα σαράντα λεπτά με το ρολόι στο πρώτο ραντεβού. Ήταν προσχεδιασμένο, άμα βαρεθώ να φύγω γρήγορα», έχει δηλώσει η Ανθή Βούλγαρη για τη σχέση τους, αλλά όπως καταλαβαίνετε όχι απλά δεν βαρέθηκε, αλλά έτσι ξεκίνησε ένας μεγάλος έρωτας.

Από τον πρώτο μήνα συγκατοίκησαν, ενώ χάρη σε εκείνον ειδοποιήθηκαν έγκαιρα οι γιατροί, όταν η δημοσιογράφος διαγνώστηκε με συραγγώδες αιμαγγείωμα τον Δεκέμβριο του 2019. Όπως θα παραδεχτούν και οι δύο, αυτή η περιπέτεια τους έδεσε ακόμα περισσότερο, αλλά από πριν ετοιμάζονταν να παντρευτούν ούτως ή άλλως με την τελετή να πραγματοποιείται στο Πήλιο τον Σεπτέμβριο του 2020.