Κόμισσα Κοντογιάννη: «Μεγάλωσα μόνη μου το παιδί μου, δεν μου συμπαραστάθηκε καθόλου ο Τάκης Ανούσης»

Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κόμισσα Κοντογιάννη: «Μεγάλωσα μόνη μου το παιδί μου, δεν μου συμπαραστάθηκε καθόλου ο Τάκης Ανούσης»

Με αφορμή το νέο της βήμα, καθώς ανέλαβε θέση παρουσιάστριας, η Κόμισσα Κοντογιάννη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και στην δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον Τάκη Ανούση, ο οποίος είναι ο πατέρας του 23χρονου γιου της, αλλά όπως δήλωσε δεν της συμπαραστάθηκε καθόλου στην ανατροφή του.

«Έχουν αλλάξει κατά πολύ τα πάντα, έχω ανοίξει καινούριο κύκλο και έχω κάνει μία καινούρια οικογένεια. Κάναμε ένα παιδάκι, τώρα είναι 7 χρονών και είμαστε καλά» είπε αρχικά και συνέχισε για τον Τάκη Ανούση τον ηθοποιό που γνωρίσαμε καλύτερα από την «Λάμψη»: «Έμεινα έγκυος, δεν τα ταιριάξαμε στην πορεία, χωρίσαμε τους δρόμους μας. Να είναι καλά, κρατάμε τυπικές σχέσεις. Παλιότερα είχαμε κάποιες κόντρες και τώρα εντάξει ο καθένας έχει τη ζωή του».

Οι σχέσεις της Κόμισσας Κοντογιάννη με τον Τάκη Ανούση σήμερα

Όπως αποκάλυψε αμέσως μετά, την άφησε μόνη σε αυτή τη διαδρομή, ενώ δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν ήταν αρκετά ώριμος για να γίνει πατέρας τότε. «Μεγάλωσα εντελώς μόνη μου τον γιο μας, δεν μου συμπαραστάθηκε καθόλου. Οκ, δεν τα ταιριάξαμε εμείς και χωρίσαμε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι απαρνιέσαι και το παιδί σου. Ο Τάκης μας διέγραψε τελείως και αναγκάστηκα να μεγαλώσω μόνη το παιδί. Καμία φορά είναι και καλύτερα, προκειμένου να μην είναι ένας άξιος πατέρας», δήλωσε η Κόμισσα Κοντογιάννη.

Και κατέληξε: «Ο γιος μου είναι 23. Μετά από κόντρες έφτιαξαν οι σχέσεις. Έχουμε τα τυπικά για χρόνια πολλά. Έχει κάνει και εκείνος τη δική του ζωή, ζει εκτός Αττικής και έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του με μία πολύ καλή κοπέλα. Έχει ζητήσει συγγνώμη. Δεν είναι κακό παιδί, απλά δεν ήταν ώριμος και έτοιμος να γίνει μπαμπάς. Αντιμετώπιζα ρατσισμό ότι όταν βλέπουν μία γυναίκα μόνη της, οι πάντες κοιτάνε να σε εκμεταλλευτούν, να σε κοροϊδέψουν, να σε εξαπατήσουν. Επειδή ήμουν μόνη μου, έπρεπε να είμαι πρώτα άντρας και μετά θηλυκό».