Δέσποινα Μοίρου – Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Τζακ Νίκολσον: «Χωρίσαμε γιατί…»

Τι δήλωσε για την αδερφή της που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Με εξομολογητική διάθεση μίλησε στη «Super Κατερίνα» η Δέσποινα Μοίρου και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τη σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό, Τζακ Νίκολσον, τον λόγο που χώρισαν, συν ότι βοηθάει από 18 χρονών την αδερφή της που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.

«Φυσικά ισχύει ότι είχα σχέση με τον Τζακ Νίκολσον. Δεν είχα σκοπό να το φανερώσω ποτέ, γιατί ο Τζακ πάσχει από άνοια τα τελευταία χρόνια. Μέναμε μαζί τρία χρόνια. Γνωριστήκαμε μέσω του μάνατζέρ μου, ήταν δική μου επιθυμία να τον γνωρίσω, ήταν το πρότυπό μου και συνεχίζει να είναι και θα είναι. Χωρίσαμε γιατί άρχισε να αρρωσταίνει. Αν με ρωτάς δεν θα τον άφηνα ποτέ, τώρα πια δυστυχώς δεν είναι καλά», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Μοίρου: «Δεν άντεξαν πια οι δικοί μου γιατί η αδελφή μου έχει...» - Τσακίζει κόκαλα με την εξομολόγηση για τον προσωπικό της Γολγοθά

Η Δέσποινα Μοίρου μίλησε και για την αδερφή της

Στη συνέχεια η Δέσποινα Μοίρου αναφέρθηκε και στην αδερφή της, που όπως αποκάλυψε βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού: «Συνεχίζει τις θεραπείες της και είναι σε μια κατάσταση μόνιμης επίβλεψης, γι' αυτό κάνω υπερατλαντικές πτήσεις. Όταν έκανα καριέρα, το παιδί αυτό ήταν συνέχεια μαζί μου. Η δικιά μου αποστολή είναι να εκπαιδεύω γονείς που έχουν παιδιά με αυτισμό, γιατί δεν ξέρουν πώς να τα διαχειριστούν».

Και κατέληξε: «Εγώ ήμουν παιδί όταν την ανέλαβα 18 χρονών. Έγινα μητέρα και πατέρας, ενώ δεν έχω παιδιά, που είναι τεράστια ευθύνη. Δεν μπορείς να αφήσεις ένα παιδί μόνο του στο σπίτι και να βγεις για καφέ. Την έπαιρνα μαζί μου στα παρασκήνια της παράστασης, το θεωρώ εγκληματικό να αφήνεις μόνα αυτά τα παιδιά, παίρνει μεγάλο ρίσκο όποιος το κάνει. Στηρίζω οικονομικά την οικογένειά μου γιατί χωρίς αυτούς τους ανθρώπους δεν θα υπήρχα εγώ. Όπως με μεγάλωσαν και με φρόντισαν, οφείλω στην ψυχή τους να τους ανταποδώσω με όποιον τρόπο μπορώ, αυτό που έλαβα. Το οικονομικό έρχεται δευτερεύον, πρώτα έρχεται η ψυχική στήριξη».