Δημήτρης Παπανώτας: «Όσοι κάνουν σήμερα lifestyle στην τηλεόραση και πρωινάδικα στο ραδιόφωνο έχουν τελειώσει το ΙΕΚ Παπανώτας»

«Όλοι τα ΙΕΚ Παπανώτας τελειώσανε και το ξέρουνε»

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Συναγερμός πολέμου ΠαπανώταΓκουντάρα για άλλη μια φορά... Φαίνεται ότι αυτή η κόντρα δεν έχει αρχή, μέση και τέλος, παρόλο που ο Γρηγόρης Γκουντάρας αρνείται ότι ισχύει και υποστηρίζει ότι δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους... Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένοι παρουσιαστές γίνονται κουλουβάχατα και ακονίζουν τα ξίφη τους και ας ανήκουν στο ίδιο μεν Όμιλο, αλλά σε διαφορετικές εκπομπές...

Όλα ξεκίνησαν όταν σε δηλώσεις του αναφορικά με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και την πορεία του, ο Δημήτρης Παπανώτας εξέφρασε την άποψη ότι τον αντιγράφει, ενώ τόνισε ότι ανεξάρτητα από την πορεία του στο ραδιόφωνο, η καριέρα του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου στην τηλεόραση μετρά μόλις δυο χρόνια. Σχολιάζοντας αυτές τις δηλώσεις, ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” τόνισε ότι μόνο ως χιουμοριστική θα μπορούσε να δεχτεί αυτή την τοποθέτηση καθώς από τη μια, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δεν έχει αλλάξει τίποτα στον τρόπο που μιλά όλα αυτά τα χρόνια και από την άλλη, ο Δημήτρης Παπανώτας δεν αποτελεί σχολή… ΙΕΚ.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

Την ενόχλησή του για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα σχολίασε στην συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή “Happy day” αφού προηγουμένως έκρινε ότι αναφέρθηκε σε εκείνον με ειρωνεία. «Κάποιος να ενημερώσει τον Γκουντάρα ότι το ΙΕΚ Παπανώτα το έχει τελειώσει και εκείνος και δεν το έχει καταλάβει. Ότι θα με ειρωνευτεί εμένα ο Γκουντάρας; Εμένα, ο Γκουντάρας; Μην ανοίξω το στόμα μου. Μην το ανοίξω. Απλά είχε πολλή δουλειά η κυρία που έφτιαχνε το βίντεο και δεν είδε όλες τις δηλώσεις μου. Είδε αυτές που τη βόλευαν. Όχι αγάπη μου, ο κιτρινισμός σε εμένα;» είπε μεταξύ άλλων με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να επιχειρεί να «ρίξει» τους τόνους…

Το youweekly.gr επικοινώνησε με τον Γρηγόρη Γκουντάρα για να απαντήσει στο σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα, όμως εκείνος δεν θέλησε να πει οτιδήποτε για αυτό. Ο Δημήτρης Παπανώτας όμως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του δήλωσε: «Όλοι τα ΙΕΚ Παπανώτας τελειώσανε και το ξέρουνε, όσοι δεν θέλουν να το αναγνωρίσουν είναι δικαίωμά τους. Αλλά δεν θα με ειρωνευτούν κιόλας όλοι εκείνοι που είναι τέσσερις γενιές μετά από εμένα. Όσοι κάνουν σήμερα lifestyle στην τηλεόραση και πρωινάδικα στο ραδιόφωνο έχουν τελειώσει το ΙΕΚ Παπανώτας... Τον Γκουντάρα πάντως θα τον είχα αποβάλλει από την τάξη»

Παπανώτας- Γκουντάρας: Πότε είχαν ξαναγίνει κουλουβάχατα μεταξύ τους

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Παπανώτας λέει την γνώμη του με αιχμηρό τρόπο, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν τον απασχολούν οι συνέπειες. Ακόμα μια φορά Παπανώτας και Γκουντάρας βρέθηκαν σε αντίπαλα στρατόπεδα μετά την αποχώρηση του δεύτερου από τον ΣΚΑΙ με την Νάταλι Κάκκαβα που σταμάτησε η εκπομπή “Όλα Γκούντ” που παρουσίαζαν. Τότε ο Δημήτρης Παπανώτας σχολιάζοντας τα γεγονότα είχε πει: «Αντί να ζητήσει για συμπαρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού, ζήτησε τη γυναίκα του Νάταλι Κάκκαβα για να γλιτώσει την κρεβατομουρμούρα». Οι δηλώσεις αυτές είχαν ενοχλήσει την Νάταλι Κάκκαβα που με την σειρά της είχε απαντήσει στον Δημήτρη Παπανώτα με αιχμηρό τρόπο λέγοντας σε ανάρτησή της:

«Βαρέθηκα να ακούω από συγκεκριμένους ανθρώπους από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν πως ο Γρηγόρης με πήρε μαζί του στην εκπομπή (αν είναι δυνατόν) για να αποφύγει δήθεν τη δικιά μου κρεβατομουρμούρα..

Να ενημερώσω τους συγκεκριμένους πως:

  • 1ον δεν είμαι αντικείμενο για να με παίρνει μαζί του κανένας
  • 2ον είναι άκρως προσβλητικό για μια γυναίκα το 2022 να ακούγεται πως κάνει κρεβατομουρμούρα στον σύζυγο της για να της δίνει δουλειά
  • 3ον έχω το απόλυτο δικαίωμα στην εργασία όπως κάνω με αξιοπρέπεια τα τελευταία 20 χρόνια σε πολλούς τομείς..
  • 4ον φτάνει πια με τέτοιου είδους προσβλητικά και άκρως σεξιστικά σχόλια..

Να υπενθυμίσω πως η πρόταση να συνυπάρξουμε τηλεοπτικά με το Γρηγόρη ήταν ιδέα του @themismallis και αφορούσε στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen..

Είμαι πολύ φορτισμένη και στενοχωριέμαι με την κακία αυτών των ανθρώπων..

Με την ευχή αυτά τα σχόλια να μην ξαναακουστούν στο μέλλον για καμιά γυναίκα..»