Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Είναι το όνομα της μητέρας του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν, λίγες μέρες πριν φέρουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους, το πρώτο τους παιδί, η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας. Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου το Καβούρι με την παρουσία συγγενών και φίλων, το απόγευμα του Σαββάτου 3/2.

Μετά την εκκλησία οι νεόνυμφοι είχαν ετοιμάσει μια υπέροχη δεξίωση. Μέσα από υλικό που δημοσίευσε η Ιωάννα Σιαμπάνη στο instagram πήραμε μια γεύση από τον στολισμό στο κέντρο, τα βεγγαλικά που άστραψαν στον ουρανό, καθώς μέσα από άλλο βίντεο βλέπουμε την αφιέρωση της νύφης στον γαμπρό. Στο τέλος μάλιστα, ο Πύρρος Δήμας αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν, το οποίο θα είναι κοριτσάκι! (δείτε εδώ).

Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα

Σύμφωνα με ρεπορταζ την εκπομπής Πρωινό Σουσου και την δημοσιογράφου Μαίρης Αυγερινοπούλου, το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα, θα είναι εκείνο της μητέρας του, Ελευθερίας.

Η πρώτη ανάρτηση της Αφροδίτης Σκαφίδα μετά τον γάμο

Την Κυριακή 4/2, μία μέρα μετά τον γάμο τους, η Αφροδίτη Σκαφίδα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instargram, την πρώτη φωτογραφία από το μυστήριο με τον Πύρρο Δήμα στο πλευρό της. Στη λεζάντα της έγραψε: «Εδώ ξεκινάει το δικό μας ταξίδι... γεμάτο αγάπη, ευτυχία και όνειρα που θα υλοποιήσουμε μαζί...σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοηθήσατε να γίνει αυτός ο υπέροχος γάμος...»

Δείτε εδώ την ανάρτηση: