Κώστας Κρομμύδας: «Με έφτυναν, σε πανηγύρι ντράπηκα και έφυγα...» - Η αποκάλυψή του για τον ρόλο που τον στιγμάτισε

«Γινόταν χαμός...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κώστας Κρομμύδας: «Με έφτυναν, σε πανηγύρι ντράπηκα και έφυγα...» - Η αποκάλυψή του για τον ρόλο που τον στιγμάτισε

Καλεσμένος στην εκπομπη Πρωίαν σε Είδον, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 6/2, ο Κώστας Κρομμύδας. Ο γνωστός ηθοποιός στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στην Τζένη Μελιτά, για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά "Ζωή της Άλλης" αλλά και για τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον συναντούσαν έξω.

Η αποκάλυψη του Κώστα Κρομμυδά για τον ρόλο του στην "Ζωή της Άλλης"

«Στην Ζωή της Άλλης γινόταν χαμός. Τελειώνοντας αυτή η σειρά ήρθαν απίστευτες περικοπές, όχι μόνο στα οικονομικά. Το γεγονός ότι με φώναξαν στην επόμενη σειρά, δεν θέλω να πω ποια είναι, και να κάνω τον ίδιο ρόλο ουσιαστικά, τον κακό πάλι… Εγώ λέω, παιδιά ότι δεν θέλω να παίζω τον κακό, με βρίζει ο κόσμος στον δρόμο» δήλωσε ο Κώστας Κρομμύδας.

Δείτε επίσης: Κώστας Κρομμύδας: «Πως κατηγορούμε έναν άνθρωπο που...» - "Κόλαφος" για την υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

«Με έφτυναν γιατί έκανα ένα πολύ κακό, που χτυπάει τη γυναίκα του. Τώρα να σου πω περιστατικά. Σε πανηγύρι ντράπηκα και έφυγα. Πήγαμε με την κόρη μου και έλεγαν: κοίτα τον, έχει και παιδί. Ούτε καν να συνδυάσει ότι αυτός που έχει παιδί δεν είναι αυτός που βλέπει στην τηλεόραση»

Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Κώστα Κρομμύδα

Μια διεθνής παραγωγή γυρίστηκε στις όμορφες Σπέτσες και στο νησί, που έχει γίνει για λίγο ένα υπέροχο φυσικό πλατό για την γαλλική ταινία «Το παιδί που μετρούσε τον κόσμο», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Μετίν Αρντιτί.

Ο Κώστας Κρομμύδας είναι ένας από τους Έλληνες ηθοποιούς, που συμμετέχουν στην ταινία! Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ξεκινήσει από τα τέλη Απριλίου και θα ολοκληρωθούν στην Αθήνα στις αρχές Ιουνίου. Παραγωγός στην Ελλάδα είναι η εταιρεία παραγωγής ''blonde''.

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο και αφηγείται την ιστορία ενός Γάλλου αρχιτέκτονα, ο οποίος ενημερώνετε, πως πρέπει να ταξιδέψει στο νησί της Ελλάδας, στο οποίο ζούσε η κόρη του και τώρα πέθανε. Εκεί όμως ανακαλύπτει πολλά μυστικά κρυμμένα, τα οποία αλλάζουν όχι μόνο τη δική του ζωή αλλά και τη ζωή του εγγονού. Το εγγόνι του να τονίσουμε, πως ανακαλύπτει ότι είχε και δε γνώρισε ποτέ.

Αναφορικά, με τη σκηνοθεσία από πίσω βρίσκεται ο Γάλλος ελληνικής καταγωγής Takis Candilis, στη διεύθυνση φωτογραφίας ο διεθνώς αναγνωρισμένος Γιώργος Αρβανίτης (μόνιμος συνεργάτης του Θόδωρου Αγγελόπουλου) και στη σκηνογραφία η Αλίκη Κούβακα.

Τέλος, το cast αποτελείται από Ευρωπαίους και Έλληνες ηθοποιούς, όπως οι Bernand Campan,ο μικρός Raphael Brottier, η Μαρία Αποστολακέα, ο Πάνος Κρανιδιώτης, ο Δημήτρης Γουτζαμάνης κα.

Κρομμύδας

Κρομμύδας ταινία

Κρομμύδας ταινίαΚρομμύδας ταινία