Κατερίνα Κακοσαίου: Οι συγκρίσεις με τον πατέρα της Γιάννη Πλούταρχο, η διάγνωση με ΔΕΠΥ και η έρευνα στην κβαντική φυσική

Πέρα απ' το τραγούδι ασχολείται με πολλά πράγματα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Κακοσαίου, τραγουδίστρια και κόρη του Γιάννη Πλούταρχου μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τις συγκρίσεις μαζί του, τη διάγνωση στο Γυμνάσιο με ΔΕΠΥ, καθώς και τα πτυχία που πήρε πριν ακόμα ασχοληθεί επαγγελματικά με την μουσική. Αυτήν την περίοδο κάνουν περιοδεία με τον πατέρα της και την Ήβη Αδάμου, και όπως λέει κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο, με τον άνθρωπο που αγαπάει πιο πολύ.

«Είχα προτεραιότητα τα πτυχία μου, ήθελα να τελειώσω με αυτό το κομμάτι. Το πρώτο μου πτυχίο είναι στη βιολογία και το δεύτερο είναι στη βιομηχανία φαρμάκων. Προσωπική έρευνα έχω κάνει στους κλάδους της νευροεπιστήμης με την κβαντική φυσική, είναι κάτι που συνεχίζω αν και έχω μπει επαγγελματικά πλέον στο τραγούδι και δεν νομίζω ότι θα το αφήσω ποτέ», είπε αρχικά η Κατερίνα Κακοσαίου.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, στο Γυμνάσιο της είπαν πως έχει ΔΕΠΥ, αλλά αυτό δεν την πτόησε: «Ήμουν μέτρια μαθήτρια, μέχρι το Γυμνάσιο ένιωθα ότι πηγαίνω καλά, όταν σοβάρεψαν τα πράγματα ξεκίνησαν και δυσκολίες. Μία καθηγήτρια μου είπε ότι έχω ΔΕΠΥ, όπως πολλά παιδιά, που δημιουργεί δυσκολία στην εκμάθηση και το έχω σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν σταμάτησα. Δεν πειράζει, ακόμα και αν πρέπει να κάνω κάτι επί πέντε για να το καταλάβω, συγκριτικά με κάποιον άλλον, θα το κάνω».

Δείτε επίσης: Γιάννης Πλούταρχος: «Ήταν μια ευκαιρία να...» - Η αποκάλυψη του τραγουδιστή για το House of Fame

Τι δήλωσε η Κατερίνα Κακοσαίου για τους γονείς της

Όσον αφορά τον Γιάννη Πλούταρχο και Μαρία Παπαδοπούλου, τους ανθρώπους που την έφεραν στον κόσμο, απάντησε: «Με έβλεπαν ότι κάνω μικρά-μικρά βήματα, και με το τραγούδι “Πόσο ωραία μάτια έχεις”, που γυρίστηκε μέσα σε μία μέρα με το κινητό. Δεν πιστεύαμε ότι θα πάρει τέτοια έκταση, δεν ένιωθα έτοιμη ακόμα, αλλά έβλεπαν ότι πάω προς τα εκεί. Εννοείται ότι υπάρχει το άγχος στη σύγκριση για ένα παιδί, όταν βλέπει ότι ο πατέρας του έχει πετύχει σε αυτό που κάνει. Μπαίνει το άγχος αν θα φανώ αντάξια, να τον βγάλω ασπροπρόσωπο».

Και κατέληξε μιλώντας για εκείνους: «Είμαι ευγνώμων για τον τρόπο που μου έχουν συμπεριφερθεί οι γονείς μου, έχω μάθει τι σημαίνει αγάπη μέσα σε αυτή την οικογένεια, τους έχω ευχαριστήσει και προσωπικά. Ήταν αυστηρός μπαμπάς και κριτής, αλλά είχε πάντα καλές προθέσεις. Το νέο μου τραγούδι το έχει γράψει ο πατέρας μου και λέγεται “Τι φταις κι εσύ’’».