Το "σκληρό" πρόσωπο του Κωνστατίνου Πολυχρονόπουλου - Οι βρισιές και οι διαταγές όταν έκλειναν οι κάμερες

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ένα νέο βίντεο - ντοκουμέντο ήρθε την Τρίτης 6/2, στο φως της δημοσιότητας, που αφορά τον δημιουργό της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνρωπος». Όπως μετέδωσε σχετικό ρεπορτάζ του T-Live o Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, δεν είχε μόνο το καλό του πρόσωπο αλλά και το "σκληρό"

Υπνεθυμίζουμε ότι την Παρασκευή 2/2 έγινε γνωστή μια πολύ σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Protothema.gr - με απόφαση του προϊστάμενου της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνη Ελευθεριάνου - δόθηκε εντολή για ποινική έρευνα κατά του Πολυχρονόπουλου και της οικογένειάς του (δείτε εδώ αναλυτικά).

Το "σκληρό" πρόσωπο του Κωνστατίνου Πολυχρονόπουλου

Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο - ντοκουμέντο, μπορεί να φαινόταν καλοσυνάτος και να καλοδεχόταν όποιον είχε ανάγκη για φαγητό και κυρίως όταν οι κάμερες ήταν ανοιχτές, όμως πολλές φορές γινόταν αγενής, έβριζε και διέταζε, όταν τα πράματα "δυσκόλευαν" και ο κόσμος ήταν περισσότερος.

Η νέα μαρτυρία πρώην εθελοντή

Χθες στην ίδια εκπομπή, ένας πρώην εθελοντής, ο Γιώργος, αποκάλυψε τι συμβαίνει και εξαφανίζονταν οι πάνες και τα βρεφικά γάλατα.

«Όταν πήγα στην Κοινωνική Κουζίνα, αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα με έξωση από το σπίτι. Δεν είχα τρόφιμα, δεν είχα να καλύψω τις πρώτες ανάγκες του παιδιού μου. Πήγα να ζητήσω βοήθεια και τρόφιμα. Μόλις πήγα, συνάντησα μία εχθρική συμπεριφορά με το που πάτησα το πόδι μου εκεί. Με διώξανε. Μετά από δύο ημέρες ξαναπήγα γιατί με έστειλε κάποιος ένας άνθρωπος» ανέφερε αρχικά ο πρώην εθελοντής.

Με το που είπα ποιος άνθρωπος με έστειλε, με έβαλαν μέσα, μου έδωσαν τρόφιμα. Δεν έδιναν σε κανέναν άγνωστο τρόφιμα. Τη δεύτερη φορά που ζήτησα και πάλι τρόφιμα που χρειαζόμασταν, μου είπαν ότι δεν γίνεται να παίρνω έτσι πράγματα και πρέπει να δουλεύω. Μάλιστα το ωράριο που μου έβγαλαν είναι 11.30 με 19.00 χωρίς αμοιβή. Για να παίρνω μόνο τρόφιμα» πρόσθεσε ο πρώην εθελοντής.

Ο κόσμος έφερνε μεγάλες ποσότητες από βρεφικά γάλατα και πάνες. Αυτά που είχα φτιάξει εγώ ήταν τουλάχιστον 350 κουτιά. Δεν τα έδιναν σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί εξαφανίζονταν και οι πάνες. Εγώ γέμιζα το βράδυ την αποθήκη και την επόμενη μέρα το πρωί ήταν άδεια. Παρακολούθησα δύο βράδια τι γίνεται. Υπήρχε ένας φύλακας και έμπαινε μετά τις 11 το βράδυ μέσα στην Κοινωνική Κουζίνα και έβγαζαν πράγματα έξω. Τα φόρτωναν σε τρίκυκλα και εξαφανίζονταν»

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Δεν είμαι άγιος! Όταν έχεις ανάγκη από 2,5 χιλιάδες ευρώ...» - "Έσπασε" τη σιωπή του για τη φωτογραφία που παίζει φρουτάκια

Σπύρος Μπιμπίλας: «Συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια!» - Ηχηρές αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο μετά το σάλο που ξέσπασε

Κατερίνα Καινούργιου: Αμηχανία με την ενημέρωση από το ακουστικό της - «Α μίλησε αλλού; Μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα;»

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού με τη μητέρα του - Λίγο μετά τον σάλο για την Κοινωνική Κουζίνα

Ελένη Δήμου για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Δεν μου έδωσε την εντύπωση πως θέλει να εκμεταλλευτεί, είμαι σοκαρισμένη...»

Έφη Θώδη για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Πέρναγε καλά στα πανηγύρια, πέταγε χαρτούρα στο κλαρίνο, ήθελε να με μανατζάρει»

Μαίρη Συνατσάκη: «Νιώθω μουδιασμένη! Δυστυχώς σε αυτή τη φάση της ζωής μου...»