Ιωάννα Τούνη: Με επίπεδη κοιλιά και δύο μέτρα πόδια ξαπλωμένη σε παραλία του Μεξικό - Χαλασμός με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Το σώμα της 1 χρόνο μετά τη γέννα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη, μπορεί να δυσκολεύτηκε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της, λόγω του θηλασμού, ωστόσο αφού κατάφερε να αποθηλάσει έχει ξεκινήσει ξανά γυμναστική, ώστε να μπορεί να αποκτήσει ξανά το σώμα που είχε πριν γίνει μανούλα.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βέβαια, το σώμα της δεν φαίνεται να έχει αλλάξει ιδιαίτερα, αφού τα δύο μέτρα πόδια της είναι τέρμα καλλίγραμμα και η κοιλιά της επίπεδη. Απόδειξη αυτού είναι οι τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε από το ταξίδι της στο Μεξικό, με ροζ μπικίνι στη θάλασσα τη νύχτα, οι οποίες συγκέντρωσαν χιλιάδες like και σχόλια θαυμασμού.

Δείτε επίσης: Τι είναι η θεραπεία morpheus που έκανε για την χαλάρωση στην κοιλιά - Πόσο κοστίζει

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη από το Μεξικό

Η επέμβαση που θέλει να κάνει στο σώμα της

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε διόρθωση του στήθους της, καθώς μετά την γέννηση και το θηλασμό του γιου της έχει "εξαφανιστεί" και όσο έχει μείνει έχει "πέσει".

Αυτό ωστόσο είναι λογικό για τις μανούλες που έχουν θηλάσει τα μωράκια τους, και πολλές έχουν προβεί στην ίδια κίνηση για να επιστρέψουν στα κανονικά το στήθος τους.

«Θέλω, όσες από εσάς έχετε βάλει οι ίδιες στήθος και ιδανικά να έχουν περάσει 2-3 χρόνια, να δείτε πώς κάθεται και μην υπάρχει μετά πρόβλημα με το ένθεμα, θέλω να μου πείτε έναν καλό γιατρό, ιδανικά θέλω να κάνει βυζιά, πολλά βυζιά. Δεν μου αρέσουν οι γιατροί που κάνουν στήθος, μύτες, λιποαναρροφήσεις, θέλω να κάνω πολλά βυζιά, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε, αυτό χρειάζομαι. Δεν ξέρω πότε θα το κάνω, νομίζω πρέπει να περάσει και ένα διάστημα έξι μηνών μετά τον θηλασμό», ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη.

«Μετά το θηλασμό νιώθω ότι το στήθος μου έχει εξαφανιστεί (και ότι έχει μείνει έχει πάρει την κάτω βόλτα). Έχω πάρει απόφαση να το φτιάξω, δεν ξέρω αν χρειαστεί ανόρθωση ή μικρή αυξητική (σίγουρα θέλω ωραίο φυσικό αποτέλεσμα)», έγραψε.

Δείτε επίσης: «Μη με κάνεις να κλαίω! Έγινε ακριβώς μετά τον χαμό της μαμάς μου...» - "Λύγισε" και σκούπιζε τα δάκρυά της η Ιωάννα Τούνη