Διονύσης Ατζαράκης - Η αποκάλυψη για την viral συνέντευξη με την Χάρις Αλεξίου: «Με πήρε τηλέφωνο ο γιος της και...»

Πως ήρθαν κοντά και πήραν την απόφαση να κάνουν το γύρισμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διονύσης Ατζαράκης - Η αποκάλυψη για την viral συνέντευξη με την Χάρις Αλεξίου: «Με πήρε τηλέφωνο ο γιος της και...»

Ο Διονύσης Ατζαράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show το βράδυ της Τρίτης 6/2. Ο γνωστός κωμικός που έχει χαρίσει άπλετες στιγμές γέλιου, πριν από μερικές εβδομάδες έγινε viral με την συνέντευξη που πήρε από την Χάρις Αλεξίου.

Αποκάλυψε λοιπόν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως έγινε η πρώτη γνωριμία τους και πως πήραν την απόφαση να κάνουν την συνέντευξη την οποία να σημειώσουμε πως όλοι την αποθέωσαν. Συγκεκριμένα, όλοι χειροκρότησαν την τραγουδίστρια για το γεγονός πως είναι ακομπλεξάριστη - δείτε εδώ την συνέντευξη τους!

Πως κανονίστηκε η συνέντευξη της Αλεξίου στον Ατζαράκη

«Ήρθε στα καμαρίνια ενθουσιασμένη να μου πει τι ωραίο ήταν αυτό που είδανε, την επόμενη μέρα με παίρνει τηλέφωνο ο γιος της, ο Μάνος Θεοφίλου και μου λέει "Να σου πω, γενικά επειδή ετοιμάζει δίσκο η μητέρα μου, αυτά τα reworks που έβγαλε τώρα, μπορούμε να κάνουμε κάτι παρέα με αφορμή τον δίσκο αυτό;". Κοίτα, του λέω, "το μόνο που θα έβλεπα ήταν να ερχόταν η μητέρα σου να κάναμε μια συνέντευξη μαζί, αλλά να ήταν με σενάριο κανονικά, να σας στείλω εγώ πώς το φαντάζομαι, να μου πείτε ok". Τους το έστειλα και όχι απλώς ήταν εντάξει, ενθουσιάστηκαν μου είπαν "Βάλε κι άλλο"», αποκάλυψε ο Διονύσης Ατζαράκη για την συνέντευξη που πήρε από την Χάρις Αλεξίου.

Η τηλεόραση και το ίντερνετ

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον χώρο της τηλεόρασης και τους ανθρώπους του ίντερνετ!

«Η τηλεόραση δεν ξέρει πώς να χειριστεί τους ανθρώπους του ίντερνετ. Υπάρχει ένα τεράστιο άγχος ότι “είσαι του ίντερνετ και αυτό που κάνεις είναι πάρα πολύ διαφορετικό από την τηλεόραση, δεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω πόσο διαφορετικό είναι”. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο διαφορετικό. Δεν δίνεται το περιθώριο σε αυτούς τους ανθρώπους να έρθουν στην τηλεόραση και να κάνουν αυτό για το οποίο τους αγάπησε ο κόσμος στο ίντερνετ. Πολύ συχνά οι άνθρωποι της τηλεόρασης θα σε φέρουν και θα προσπαθήσουν να σε βάλουν να κάνουν αυτό που εκείνοι ξέρουν», δήλωσε στο The 2Night Show ο Διονύσης Ατζαράκης.