Ιωάννα Τούνη: Ο μικρός Πάρης έκανε μόνος του τα πρώτα του βήματα - Περιφερόταν στο σπίτι της μαμάς του στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Το έθιμο που ακολούθησε η influencer

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
j.touni - Instagram
j.touni - Instagram

Μια νέα κατάκτηση του μικρού Πάρη ήταν αυτή που έφερε χαμόγελα στο πρόσωπο της Ιωάννας Τούνη την Τρίτη 6/2, όσο η γνωστή influencer ήταν στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη μαζί με αγαπημένους της φίλους, τη θεία της και τη νονά του παιδιού.

Ο μικρός Πάρης βρίσκεται στην ανάπτυξη και λίγο αφότου έκλεισε έναν χρόνο ζωής, τον είδαμε να κάνει τα πρώτα του βήματα. Είχαμε αναφέρει ξανά, πως ο Πάρης αρχίζει να περπατάει, ωστόσο αυτή τη φορά περιφερόταν μόνος του στο σπίτι της μαμάς του στη Θεσσαλονίκη.

Οι φίλοι της Τούνη, όσο και η ίδια ήταν ενθουσιασμένοι με τον Πάρη δημοσιεύοντας βίντεο στα social media. Στη συνέχεια μάλιστα, η Ιωάννα ακολούθησε το γνωστό έθιμο και έφτιαξε ''περπατόπιτα'' για να κεράσει με αφορμή τη νέα κατάκτηση του γιου της (δείτε εδώ την αισθητική επέμβαση που θέλει να κάνει μετά τη γέννα).

Τα βίντεο με τα πρώτα βήματα του μικρού Πάρη

«Ήθελα κορίτσι, όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος σε αγόρι...»

«Κάναμε το πάρτι αποκάλυψης για το φύλο του μωρού γύρω στους πέντε μήνες με τεσσεράμισι. Δεν το ήξερε κανείς από τους δύο, το έμαθε η κολλητή μου, η Λένια... Ήμουν πεπεισμένη ότι έχω κορίτσι γιατί ήθελα κορίτσι εγώ στο μυαλό μου. Πήρε αυτή τηλέφωνο τη γυναικολόγο μου, έκανε δηλαδή την επαφή και της είπα Λένια είσαι υπεύθυνη εσύ για να οργανώσεις το πάρτι αποκάλυψης φύλου μαζί με τους κολλητούς.

Παίρνει λοιπόν η Λένια τηλέφωνο τη γυναικολόγο μου και λέει κλαίγοντας: "Γιατρέ είστε σίγουρη ότι είναι αγόρι", γιατί εγώ ήμουν σίγουρη ότι είναι κορίτσι. Και λέει η γιατρός: "Το βλέπω, νατο, το βλέπω!" Τελικά γίνεται το πάρτι αποκάλυψης φύλου και εγώ μόνο που δεν έκλαψα, ο Δημήτρης ήταν μες στην καλή χαρά! Δεν υπάρχει όμως… Με τον γιο μου πεθαίνω! Δεν το συγκρίνω το συναίσθημα, είναι ο άντρας της ζωής μου, τα μάτια μου είναι στον γιο μου, είμαι τόσο χαρούμενη που τον έχω.... Ακόμα και η κούραση μου φεύγει σαν καπνός, είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί!», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Τούνη.

«Η εγκυμοσύνη ήταν 9 ατελείωτοι μήνες. Με ταλαιπώρησαν οι εμετοί σε βαθμό που δεν μπορούσα να φάω. Συμβαίνει, δεν είναι κάτι το οποίο είναι περίεργο. Συμβαίνει σε κάποιες γυναίκες», εξομολογήθηκε επίσης σε άλλο σημείο.

«Ένα πράγματα που δεν σημειώνω ποτέ είναι το πότε είμαι αδιάθετη. Μου λέει μια ημέρα ο Δημήτρη είσι έγκυος, είσαι έγκυος να το ξέρεις. Το τεστ εγκυμοσύνης το έκανα στο γυμναστήριο με την Δήμητρα. Την έστειλα να μου πάρει τεστ, το βλέπει και μου λέει είσαι έγκυος. Εκείνη την στιγμή του Δημήτρη δεν του το είπα. Το είπα όταν γύρισα σπίτι», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγες ημέρες στο The 2night show.