O θάνατος που "τσάκισε" την Σοφία Δανέζη: «Έφυγε από καρκίνο μέσα σε ένα χρόνο! Ξεκίνησε από λεμφαδένες, μετά πήγε...»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Για το θάνατο που την "τσάκισε" ψυχολογικά και την σημάδεψε, μίλησε η Σοφία Δανέζη σε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη. Η τραγουδίστρια η οποία ήρθε και πάλι στο προσκήνιο μετά την συμμετοχή της στο Big Brother (όπου είχε σοκαριστικούς τσακωμούς με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη), αναφέρθηκε στην απώλεια του μπαμπά της.

Όπως αποκάλυψε έφυγε από την ζωή έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ξεκίνησε από λεμφαδένες, μετά πήγε στον οισοφάγο, ενώ έκανε και εγχείρηση 12 ωρών.

Η εξομολόγηση της Σοφίας Δανέζη για το θάνατο του μπαμπά της

«Το βίωσα πάρα πολύ άσχημα. Ήταν ο μοναδικός που είχα στην Ελλάδα, γιατί η υπόλοιπη οικογένειά μου είναι στη Γερμανία. Έφυγε από καρκίνο μέσα σε ένα χρόνο. Ξεκίνησε από λεμφαδένες, μετά πήγε στον οισοφάγο, έκανε μια εγχείρηση 12 ωρών και μετά έκανε ακτινοβολίες που δεν βοήθησαν και το τελικό στάδιο ήταν στα κόκαλα. Δεν άντεξε, έφυγε... Πολλά άντεξε σε ένα χρόνο, ήταν ήρωας. Από εκεί και πέρα, η μοναξιά έγινε... φίλη μου», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Σοφία Δανέζη.

Σοφία Δανέζη

Ποια είναι η Σοφία Δανέζη

Η Σοφία Δανέζη είναι τραγουδίστρια και είναι από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο γεννήθηκε και μεγαλώσει στην Γερμανία. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα. Έχει κάνει επανεκτέλεση του τραγούδι "Βρήκα το κλειδί", σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους της Εύης Δρούτσας. Έχει συνεργαστεί με Άντζελα Δημητρίου, Λευτέρη Πανταζή, Θάνο Πετρέλη κ.ά.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της Σοφίας Δανέζη στο “Big Brother”, δεν έκανε η ίδια αίτηση. Αντιθέτως, η παραγωγή της πρότεινε να μπει στο παιχνίδι και η ίδια αποδέχτηκε την πρόταση.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή η Σοφία Δανέζη είναι single.