BreakfastStar: Εκτός εκπομπής η Άση Μπήλιου - Η ανακοίνωση Χατζίδου και Παύλου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
BreakfastStar: Εκτός εκπομπής η Άση Μπήλιου - Η ανακοίνωση Χατζίδου και Παύλου

Εκτός εκπομπής BreakfastStar βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 7/2 η Άση Μπήλιου. Την ανακοίνωση της απουσίας της έκανε η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, αποκαλύπτοντας το λόγο που δεν κατάφερε να πάει στο πλατό και να μεταφέρει τις αστρολογικές της προβλέψεις.

Όπως ανέφεραν στο πλατό, η επιτυχημένη αστρολόγος είναι λίγο άρρωστη, με αποτέλεσμα να μείνει στο σπίτι της ώστε να αναρρώσει και όταν γίνει καλά να επιστρέψει στην εκπομπή.

Η ανακοίνωση στο BreakfastStar για την Άση Μπήλιου

«Να πούμε ένα περαστικά στην Άση μας η οποία είναι αρρωστούλα, η οποία δεν θα είναι μαζί μας. Την αγάπη μας θα στείλουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου (δείτε την τηλεθέαση που έκανε χθες με την Χατζίδου).

Πράσινο φως για το BreakfastStar και την επόμενη χρονιά;

Για την πορεία της στην πρωινή ζώνη του Star μίλησε η Ελένη Χατζίδου στην εκπομπή, Fay’s Time και τον Χρήστο Λυσσέα. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα νούμερα της τηλεθέασης, δήλωσε ικανοποιημένη από τη συνεργασία της με το κανάλι, ενώ μίλησε και για άλλα επαγγελματικά πλάνα που μπορεί να τη «χωρίσουν» με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου.

«Νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου. Τον πρώτο καιρό μπορεί να έχεις στο μυαλό σου πολλά πράγματα για τον τηλεοπτικό αέρα, τώρα νομίζω τα βάζω πιο σωστά σε μια σειρά», ανέφερε αρχικά, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το συμβόλαιό της συμπλήρωσε: «Λήγει το συμβόλαιό μας, αλήθεια; Δεν ξέρω αν είναι σωστό, αλλά δεν με αγχώνει αυτό το πράγμα. Δεν νιώθω κάποια τρομερή σιγουριά για τον εαυτό μου, αλλά έτσι ήμουν και στο τραγούδι, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν θα καθίσω να με τρώει αυτό το πράγμα. Εννοείται ότι θέλω να μείνω».