Γωγώ Τσαμπά: Η απώλεια 40 κιλών, η προσωπική της ζωή και ο λόγος που μεταμορφώθηκε εξωτερικά

Οι σπάνιες αποκαλύψεις για τη ζωή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Γωγώ Τσαμπά παραχώρησε νέα συνέντευξη στο Mega Kαλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 7/2 με την τραγουδίστρια να μιλάει εξομολογητικά για τη ζωή και την καριέρα της στο λαϊκό τραγούδι (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον εθισμό της).

Όλα αυτά τα χρόνια η Τσαμπά έχει χαράξει τη δική της πορεία στα πανηγύρια, τα οποία υπηρετεί με πίστη καθώς αυτό είναι το είδος της μουσικής που ερμηνεύει από πολύ μικρή ηλικία. Σε σχέση μάλιστα με το παρελθόν η ίδια θεωρεί, ότι η αποδοχή που λαμβάνει είναι μεγαλύτερη.

Το κομμάτι της προσωπικής της ζωής υπάρχει, ωστόσο δε θέλει να βγαίνει στα φώτα της δημοσιότητας. Τέλος, η Τσαμπά μίλησε και για την εξωτερική της εμφάνιση και το κομμάτι της απώλειας των κιλών αλλά και για την απόφαση της να περιποιείται περισσότερο τον εαυτό της.

Οι αποκαλύψεις της Γωγούς Τσαμπά για τα κιλά που έχασε

«Ο έρωτας είναι κάτι προσωπικό μου. Εγώ το πρωί που ξυπνάω και βλέπω τους ανθρώπους γύρω μου, τον ήλιο, τα λουλούδια είμαι ερωτευμένη με αυτό. Ο ιδανικός σύντροφος πρέπει να έχει αγάπη και κατανόηση. Έχω νιώσει ζήλεια..

Χάνω τα κιλά και τα παίρνω. Συνέχεια αυτό κάνω. Τα περισσότερα που έχω χάσει ήταν την πρώτη φορά και είναι 40 κιλά. Θα περιποιηθώ τον εαυτό μου πλέον, παλιά δεν έδινα τόση σημασία.

Δεν είμαι μόνη μου, έχω τόσους ανθρώπους που με περιτριγυρίζουν. Πρώτα από όλα την οικογένειά μου. Είμαι ευτυχισμένη και γεμάτη από τη ζωή», είπε η Γωγώ Τσαμπά.