Άντζελα Δημητρίου: Η ρητή εντολή που έδωσε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά για τον γαμπρό της, Φώτη Λώση

Δεν σήκωσε κουβέντα η τραγουδίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

H Άντζελα Δημητρίου από σήμερα Τετάρτη 7/2 θα εμφανίζεται στο Barbarella Live Stage (πρώην Hotel Ερμού) μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη. Χθες 6/2 λοιπόν, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο για την τελευταία πρόβα πάνω στην σκηνή πριν υποδεχτούν τον κόσμο, με τις κάμερες να την συναντάνε και να την ρωτάνε για την κόντρα με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση - δείτε εδώ την αντίδραση της.

Ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό λοιπόν, έκανε μια αποκάλυψη για την τραγουδίστρια. Συγκεκριμένα, την εντολή που έδωσε σε όσους εργάζονται στο μαγαζί, σχετικά με τον γαμπρό της και τον κουμπάρο του, Γρηγόρη Εκμαλιάν.

Η εντολή της Άντζελας Δημητρίου για τον γαμπρό της, Φώτη Λώση

«Εγώ έχω ρεπορτάζ που θα σας το μεταδώσω. Το γνωρίζω και το δίνω αποκλειστικά εγώ εδώ από την εκπομπή. Μαζεύτηκαν χθες όλοι οι συνεργάτες του μαγαζιού και η Άντζελα τούς είπε ένα πράγμα και το άκουσαν όλοι γιατί μου το μετέφεραν παραπάνω από δυο άνθρωποι. Έχω καλές σχέσεις με το μαγαζί.

Τους είπε η Άντζελα "σε δυο ανθρώπους στέλνω ένα μήνυμα και το λέω εδώ σε εσάς, στους μετρ, στους πορτιέρηδες και σε όσους είναι στην πόρτα του μαγαζιού. Έτσι και μπει στο μαγαζί ο γαμπρός μου ο Φώτης ή ο κύριος Εκμαλιάν που βγαίνει στα κανάλια και τους δω μέσα στο μαγαζί, εγώ θα κατέβω από την πίστα. Να τους διώξετε". Είπε μόνο γι’ αυτά τα δύο πρόσωπα και όχι για την κόρη της», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιατί η Άντζελα Δημητρίου δεν μιλάει στην κόρη της και δεν θέλει να βλέπει τον γαμπρό της

Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε ανοιχτά τι έχει συμβεί με την Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση. Είπε τι πραγματικά έγινε στην Αμερική ανάμεσα στους τρεις τους, ενώ έκανε περισσότερες αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή τους και τις σχέσεις τους.

Άνοιξε όλα της τα χαρτιά και εξομολογήθηκε πως εκείνη τα πλήρωνε όλα, αφού το ζευγάρι δεν έπιανε δουλειά και πως άλλοι προσπαθούσαν να κάνουν κουμάντο στη ζωή και την καριέρα της. Χαρακτηριστική είναι η ατάκα της πως στη ζωή δεν είναι όλα το χρήμα.

Μετά από την εξομολόγηση πως στη ζωή της έχει πάρει πολλά μαθήματα αλλά το τελευταίο είναι το πιο μεγάλο (για τον τσακωμό με την κόρη της), στην απάντηση αν ο γονιός είναι αυτός που πρέπει να υποχωρεί πρώτος απάντησε:

«Υποχώρηση να κάνω εγώ; Αν έβλεπα ότι έστω ένας από τους δύο έπιανε μια δουλειά, θα μπορούσα να συνεισφέρω. Δεν θα άφηνα φυσικά πότε ένα μωρό να πεινάσει, θα πήγαινα σε ένα σουπερμάρκετ να αγοράσω ότι είχε ανάγκη. Όπως και έκανα μέχρι πρότινος. Γιατί πίστεψε με, εγώ τα έχω πληρώσει όλα. Και επειδή ο κύριος Φώτης Λώσης ισχυρίζεται ότι τον είχα συνεργάτη μου, να ξεκαθαρίσω ότι μάνατζερ μου είναι μόνο η κυρία Βάσω Καπώνη. Και δεν θα μπορούσε να είναι. Γιατί ο σωστός manager φροντίζει να έχει τον καλλιτέχνη του σε ηρεμία. Δεν του κάνει μπούλινγκ. Δεν του λέει "εγώ σε ανέβασα, εγώ σε αναζήτησα ξανά, γιατί ήσουν πεθαμένη και σε πήρα στα χέρια μου και σε έφτιαξα". Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια να ακούσω αυτή τη κουβέντα».

Δείτε επίσης τις δηλώσεις του κουμπάρου της Όλγας: «Τα παιδιά είναι στενοχωρημένα! Θα συμβούλευα την Άντζελα να...»

Άντζελα Δημητρίου Όλγα Κιουρτσάκη Φώτης Λώσης

«Έκανα υπομονή για την Όλγα. Με φωνές, με βρισιές, δεν μπορείς να φανταστείς. Μια κατάσταση ολέθρια. Τώρα πια είμαι ήρεμη», είπε στον Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό OK για το αν αντιδρούσε στα όσα γινόντουσαν.

Μάλιστα, στην συνέντευξη της αποκάλυψε αναλυτικά τι ακριβώς συνέβη στην Αμερική και ήταν η αφορμή για να ξεχειλίσει το ποτήρι.

«Ξέρεις τι έγινε εκεί; Το νερό σου αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν και αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια και έρχεται εκείνος και μου λέει "Μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια". Και λέω στη Φιλίτσα, τη στυλίστρια που μέναμε μαζί στο δωμάτιο "πάρε σε παρακαλώ στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω". Και της λένε "11 δολάρια". Λέω στον Φώτη "το νερό δεν είχε όσο είπες". Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα "μην της ξανά μιλήσεις και μην της ξανά κάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα"», εξομολογήθηκε.

Δείτε την ανακοίνωση της Όλγας Κιουρτσάκη και του συζύγου της, για το χαμό που είχε επικρατήσει!

Όταν την ρώτησε ο δημοσιογράφος ότι είναι λογικό η κόρη της να υπερασπιστεί τον άντρα της, ανέφερε πως δεν είναι λογικό όταν το κάνει εις βάρος της. Όσον αφορά την εγγονή της, εξομολογήθηκε πως έχει κάνει πάρα πολλά για αυτή, ακόμα και πριν έρθει στον κόσμο.