Ο Πρώτος από εμάς: Ο Φίλιππος συναντάει έναν άντρα από το παρελθόν! Η Κάτια και ο Άλκης ταράζονται στον πρώτο υπέρηχο

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις για τη σειρά του ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Πρώτος από εμάς: Ο Φίλιππος συναντάει έναν άντρα από το παρελθόν! Η Κάτια και ο Άλκης ταράζονται στον πρώτο υπέρηχο

Οι εβδομαδιαίες (7/8-2) εξελίξεις για τη σειρά Ο Πρώτος από εμάς θα φέρουν ευχάριστες ανατροπές. Η Σοφία θα φτάσει στα όριά της με τον Κοσμά, όσο ο Αλκης και η Κάτια ανυπομονούν για τον υπέρηχο, ενώ η Ελσα ανησυχεί για τα νέα δεδομένα (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι εβδομαδιαίες (7/8-2) εξελίξεις για τη σειρά Ο πρώτος από εμάς

Τετάρτη - Επεισόδιο 34

Τα αρνητικά νέα της Eλενας θα επηρεάσουν όλη την παρέα. Ενα κοριτσίστικο πιτζάμα πάρτι θα την κάνει να ξεχάσει την απογοήτευσή της. Η Σμαράγδα, σε μια τρυφερή σκηνή μητέρας - κόρης, θα φυτέψει στο μυαλό της μια νέα ιδέα. Στο μεταξύ, Φίλιππος και Λεωνίδας συναντιούνται μετά από χρόνια, ενώ Αλκης και Κάτια ανυπομονούν για τον υπέρηχο. Η Σοφία πάλι φτάνει στα όριά της με τον Κοσμά και μετά από έναν ακόμη σοβαρό καβγά, μοιάζει να έχει πάρει σοβαρές αποφάσεις. Οσο για τον Εβαν επιστρέφει απροειδοποίητα και εισβάλλει εκ νέου στις ζωές όλων.

Πέμπτη 8/2 - Επεισόδιο 35

Η Κάτια και ο Αλκης, ενώ βρίσκονται σε ραντεβού στον γιατρό, θα δεχτούν μια απρόσμενη επίσκεψη. Μέσα σε όλα, μια νέα ιδέα έχει καρφωθεί στο μυαλό της Ελενας, η οποία φαίνεται ότι θα ανατρέψει τις αποφάσεις που είχε πάρει μέχρι τώρα. Το παρελθόν του Φίλιππου μοιάζει να ήρθε για να μείνει, όσο το μέλλον της Σοφίας και του Κοσμά μοιάζει δυσοίωνο. Η Ελσα ανησυχεί για τα νέα δεδομένα που έχουν εισβάλλει στη ζωή τους και αντιδρά σπασμωδικά. Μια έκπληξη περιμένει την Αθηνά, που θα τη φέρει αντιμέτωπη με μια μεγάλη απόφαση. Ο Εβαν έχει επιστρέψει δυναμικά και αποφασίζει να πάρει πίσω ό,τι του ανήκει…