Νατάσα Παζαΐτη: «Αυτή η γυναίκα μου έσωσε τη ζωή» - Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η άγνωστη σχέση με ηθοποιό

«Με κλειστά μάτια και ανοιχτή καρδιά»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Έχει επιλέξει να προσφέρει αθόρυβα στην κοινωνία τα τελευταία χρόνια, αλλά από κάποιες μικρές εκδηλώσεις θαυμασμού και δημόσια «ευχαριστώ» γίνεται ολοφάνερο πως κυριολεκτικά σώζει ζωές. Η Νατάσα Παζαΐτη είναι γιατρός με εξειδίκευση στην ογκολογία, με μακρόχρονη πείρα στην αντιμετώπιση και την υποστήριξη ασθενών που πάλεψαν με τον καρκίνο.

Η επαγγελματική της πορεία ήταν πάντα συνυφασμένη με την αγάπη και την αφοσίωση στην ιατρική, μέσω της οποίας βοηθάει εκατοντάδες γυναίκες στην άνιση μάχη που δίνουν με την επάρατη νόσο. Κάτι που συνεχίζει μέχρι σήμερα, με μία ηθοποιό να δηλώνει πως η σχέση τους ξεκίνησε πριν από 9 χρόνια και μέχρι σήμερα έχει βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής της.

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος & Αλίκη Καραμανλή: Κοινό ντεμπούτο στο θέατρο – Στην πρώτη σειρά οι γονείς τους Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη

Το δημόσιο «ευχαριστώ» στη Νατάσα Παζαΐτη

«Αυτή η γυναίκα μου έσωσε τη ζωή 9 χρόνια πίσω! Μου έβαλε το δεύτερο στήθος μου 8 χρόνια πίσω! Εχθές μου έβαλε το τρίτο στήθος μου, πανομοιότυπο με το πρώτο μου! Ας κάνω και κάτι, έτσι γιατί το θέλω! Με κλειστά μάτια και ανοιχτή καρδιά μόνο με Νατάσα Παζαΐτη», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ευχαριστήριο μήνυμά της η Λήδα Χατζή, για την γιατρό της.

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Λήδας Χατζή στην Νατάσα Παζαΐτη

Ακριβώς εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετώπιζε, η ηθοποιός είχε επιλέξει να εμφανίζεται πιο σπάνια στην τηλεόραση και στο θέατρο, με την τελευταία της εμφάνιση να πραγματοποιείται στη σειρά «Έξαψη» του Mega. «Κινητήριος δύναμη για να πάω στην ιατρική ήταν μια καθηγήτρια μου στην παιδαγωγική. Όταν πήγα στην ιατρική και έφτασα στις κλινικές, με ενέπνευσαν οι ασθενείς. Τότε αποφάσισα να γίνω γιατρός», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Νατάσα Παζαΐτη για τους λόγους που την οδήγησαν στην ογκολογία.

Για να συμπληρώσει: «Δεν θα ξεχάσω το βλέμμα της γυναίκας, όταν ξύπνησε και έβαλε τα χέρια της στο στήθος της. Δεν θα ξεχάσω τα δάκρυά της όταν συνειδητοποίησε την απώλεια. Είπα ότι δεν μπορεί μια γυναίκα να χάσει τον μαστό της από τον καρκίνο. Αμέσως εντάχθηκα αμέσως στο ιατρείο μαστού».