Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ακόμα με λένε γιο της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη»

Το απίστευτο περιστατικό έξω από το θέατρο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ακόμα με λένε γιο της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή Mega Καλημέρα. Ο καλλιτέχνης που αυτή τη περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» και τη θεατρική παράσταση Βασιλιάς Ληρ, μίλησε για τη σύγκριση με τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, ενθυμούμενος ένα περιστατικό όπου την μπέρδεψαν με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη, καθώς και για τη σχέση του με την Δανάη Μιχαλάκη από τότε που απέκτησαν την κόρη τους.

«Μου έχει τύχει στο γυμναστήριο να μου μιλάει ένας τύπος και να νομίζει ότι είμαι ο Γιάννης Νιάρος. Πηγαίναμε στο ίδιο γυμναστήριο και ο άνθρωπος νόμιζε, ηθοποιός ο ένας, ηθοποιός κι ο άλλος, αυτός θα είναι. Και μου έλεγε, “μου είπε η γυναίκα μου όταν δω τον Νιάρο να του πω φιλιά πολλά”. Δεν ήθελα να του το χαλάσω. Πήρα μετά τηλέφωνο τον Γιάννη επειδή είμαστε φίλοι και του έδωσα τα συγχαρητήρια» είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Ακόμα και σήμερα μου λένε, “Α, είστε ο γιος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη”. Παίζαμε σε μια παράσταση με τον Αντίνοο Αλμπάνη στη Θεσσαλονίκη, ήμασταν έξω από το θέατρο. Ήταν μια κυρία που έβλεπε την αφίσα στην οποία ήμουν εγώ με τον Αντίνοο, και την ακούμε να μιλάει στο τηλέφωνο και να λέει, “Έλα, θα 'ρθεις; Δεν ξέρω, ο γιος της Καραμπέτη παίζει κι ένας άλλος” και λέω στον Αντίνοο, “Δεν ξέρω αν είναι χειρότερο να είσαι ο λάθος γιος ή ο άλλος», ανέφερε στη συνέχεια με χιούμορ ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ήταν μια μεγάλη δυσκολία μέχρι να...» - Η εξομολόγηση για τη νεογέννητη κόρη του και τη Δανάη Μιχαλάκη

Οι συγκρίσεις με τη μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου και η εμπειρία ζωής

O Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στη συνέχεια για τις συγκρίσεις με τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ήθελα να διαχωρίσω το όνομά μου από το δικό της γιατί ο κόσμος είναι καχύποπτος. Υπάρχει κακία και τοξικότητα στο χώρο μας αλλά δεν υπήρξε στ’ αλήθεια λόγος να το κάνω, και στον χώρο και ο κόσμος πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι αυτό που κάνω εγώ είναι προσωπικές δουλειές. Και με τη μάνα μου είμαστε πολύ καλά τώρα, έχουμε κάνει μια δουλειά μαζί, θα κάνουμε και μια επόμενη. Είμαστε πολύ κουλ σε σχέση με αυτό».

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στη σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη: «Με τη Δανάη θα θέλαμε πάρα πολύ να παίξουμε μαζί κάποια στιγμή μας είχε προταθεί να είμαστε μαζί σε δυο τηλεοπτικές σειρές. Δεν έτυχε. Αλλά, να τη σκηνοθετήσω στο θέατρο, είναι κάτι που και οι δυο έχουμε πει ότι δεν θέλουμε να γίνει, είναι μια δική μου φοβία ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση μας, αν φέρνουμε τη δουλειά στο σπίτι. Η Δανάη δε νομίζω ότι τόσο απόλυτη όσο εγώ σε αυτό το θέμα, αλλά νομίζω ότι με καταλαβαίνει».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην εμπειρία του τοκετού, που τον άλλαξε: «Μπήκα μέσα στον τοκετό, ήθελε η Δανάη να είμαι παρών για ψυχολογικούς λόγους. Αυτό που είδα να συμβαίνει κατά τη διάρκεια του τοκετού και της γέννας, με έκανε να πω ότι εγώ υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση και μάλιστα συμβουλεύω όσους το αντέχουν και το θέλουν, να το κάνουν, να μπουν μέσα στον τοκετό. Είναι κάτι που ένα ζευγάρι το μοιράζεται και είναι εμπειρία ζωής».