Βασίλης Καρράς: "Τσακίζει" κόκαλα ο Νίκος Μακρόπουλος - «Με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες πριν φύγει και μου λέει...»

Το άγνωστο περιστατικό και το τραγούδι που έγραψε και θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασίλης Καρράς:

Για τον Βασίλη Καρρά μίλησε ο Νίκος Μακρόπουλος όταν βρέθηκε καλεσμένος στην late night εκπομπή του ΑΝΤ1 με τίτλο The 2night show. Η συνέντευξη του προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 7/2 και μίλησε με πάρα πολύ συγκινητικά λόγια για τη σχέση του με τον αείμνηστο λαϊκό τραγουδιστή.

Αποκάλυψε την τελευταία τους επικοινωνία που ήταν δυο μήνες πριν φύγει από την ζωή. Του είχε ζητήσει να ερμηνεύσει το τραγούδι που είχε γράψει για τον ίδιο, ωστόσο λόγω της υγείας του δεν μπορούσε να τραγουδήσει ο ίδιος.

Η αποκάλυψη του Νίκου Μαρκόπουλου για τον Βασίλη Καρρά

«Η σχέση μου με τον Βασίλη είναι γνωστή. Είχαμε δουλέψει τρεις φορές μαζί, είχαμε πάει Αυστραλία μαζί, είχαμε μία σχέση αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Ο Βασίλης ήξερε πολύ καλά τι έχει, με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες πριν φύγει και μου λέει "πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μία χάρη, να πεις ένα τραγούδι αλλά να βάλεις την ψυχούλα σου". Και εκεί αρχίζει και κλαίει. Εγώ συγκλονίστηκα, άρχισα να κλαίω κι εγώ. Κλείσαμε το τηλέφωνο, γιατί δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε.

Δείτε επίσης: Αποκαλύφθηκαν τα δώρα αξίας του Βασίλη Καρρά προς γιο γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας, που είχε πεθάνει ο πατέρας του

Ο Βασίλης ήταν γενικότερα ευσυγκίνητος, πόσο μάλλον με την αρρώστια του. Το έγραψα τελικά το τραγούδι και του το στείλαμε να το ακούσει. Με ξαναπαίρνει τηλέφωνο και μου λέει "σε ευχαριστώ πολύ, γιατί έβαλες την ψυχούλα σου". Και αρχίσαμε πάλι να κλαίμε και κλείσαμε το τηλέφωνο. Ήταν η τελευταία φορά που μίλησα μαζί του», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μαρκόπουλος.

Και συμπλήρωσε φανερά συγκινημένος: «Το Λάθος Καρδιά Γυρεύω δεν ήταν απλώς ένα τραγούδι, μου είπε επί λέξη "είναι ένα τραγούδι που δεν κατάφερα να πω και θέλω να το πεις εσύ". Δεν το έγραψε για μένα, το έγραψε για εκείνον αλλά δεν κατάφερε να το πει, γιατί ήταν έναν μήνα πριν φύγει».

Δείτε επίσης την ευχή που έδωσε ο Βασίλης Καρράς στην κόρη του πριν «φύγει»