Μικαέλα Φωτιάδη: Οι νέες δηλώσεις για τον ξυλοδαρμό της και τα «καρφιά» σε φίλες-φίδια

Δεν είπε ονόματα, αλλά...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγες μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της, η Μικαέλα Φωτιάδη μίλησε στην εφημερίδα «On Time» και στη Σάσα Σταμάτη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάστασή της σήμερα, στο όνομα που ανέφερε στις αρχικές της αναρτήσεις, καθώς και σε διάφορες φίλες-φίδια, που όπως λέει ίσως θα ήταν καλύτερο πλέον να βγάλει από τη ζωή της, καθώς λένε πολλά για εκείνη.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως η Μικαέλα Φωτιάδη, πρώην μοντέλο του GNTM, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού τα ξημερώματα της Δευτέρας 5/2 στην πλατεία Κολωνακίου, όπως αποκάλυψε μέσα από κάποιες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου. Οι αναρτήσεις «κατέβηκαν» λίγες ώρες αργότερα.

Δείτε επίσης: Μέγκι Ντρίο για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη: «Τελευταία είχε θέματα με τη σχέση της...»

Μικαέλα Φωτιάδη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Οι νέες δηλώσεις της Μικαέλας Φωτιάδη για τον ξυλοδαρμό της

«Έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα και ανησυχούν οι δικοί μου άνθρωποι. Έχω οικογένεια και έχουν όλοι σαλτάρει. Εκείνη την ώρα, έγραψα ένα όνομα σε story πάνω στα νεύρα μου, ένα όνομα γιατί είχα τρελαθεί. Δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο. Εγώ στο Instagram, το έβαλα το story να το δουν μόνο οι στενοί φίλοι και κάποιος κακοπροαίρετος το έδωσε σε δημοσιογράφους, πριν καν προλάβω να το σβήσω. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό έχω μάθει ότι κυκλοφορούν πολλά “φίδια” γύρω μου», δήλωσε αρχικά η Μικαέλα Φωτιάδη.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι συνέχεια σε μια ζαλάδα, ζαλίζομαι και κάνω εμετούς, έχω πάθει διάσειση. Δεν θέλω να ανησυχούν οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο. Τον τελευταίο καιρό μου έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα, που δεν ξέρω ποιοι είναι δίπλα μου και ποιοι όχι. Έχω κάποιες φίλες-φίδια που κάθονται και λένε για μένα πράγματα, και ίσως ήρθε η στιγμή να βγάλω κάποια πράγματα από τη ζωή μου και να κάνω μια καινούργια αρχή».