Επέστρεψε ο Μικρούτσικος στο Super Κατερίνα: «Έγραψαν, ότι πεθαίνω», «Δεν περίμενα να το πω! Μου έλειψες» - Τα γλυκόλογα της Κατερίνας Καινούργιου

Η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Επέστρεψε ο Μικρούτσικος στο Super Κατερίνα: «Έγραψαν, ότι πεθαίνω», «Δεν περίμενα να το πω! Μου έλειψες» - Τα γλυκόλογα της Κατερίνας Καινούργιου

Τις τελευταίες ημέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε από το πλατό του Super Κατερίνα καθώς μια νέα περιπέτεια στην υγεία του παρουσιαστή τον κράτησε μακριά από τη θέση του στην εκπομπή.

Όλα πήγαν καλά και έτσι η απουσία του Μικρούτσικου ήταν σύντομη επιστρέφοντας την Πέμπτη 8/2 στο πλατό. Με τη σειρά της λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της ευχήθηκαν περαστικά στον Μικρούτσικο.

Ο τελευταίος έδειχνε υγιέστατος και αφού ευχαρίστησε το πάνελ για τις ευχές, στη συνέχεια προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τα σχόλια που διάβασε για την υγεία του και για το τι εν τέλει του συνέβη.

Δείτε επίσης: Καινούργιου – Μικρούτσικος: Το τελευταίο beef ξεχείλισε το ποτήρι στην σχέση τους!

Τα περαστικά της Κατερίνας Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Περαστικά! Γερός και δυνατός! Μας έλειψες. Είσαι καλά; Μας έβλεπες; Μόνο εμάς;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καιμούργιου.

«Έκανα ένα ζάπινγκ αλλά έβλεπα κυρίως μόνο εσάς και χαιρόμουν με την παιγνιώδη αυτοαναφορικότητά σου. Είναι σαν παιχνιδάκι», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Θα το πω, αν και δεν περίμενα να το πω. Μου έλειψες!», είπε η Καινούργιου με τον Μικρούτσικο να της απαντάει πως ποτέ δεν είναι αργά.

Το σχόλιο του Μικρούτσικου για τα μηνύματα που δέχτηκε

«Υπήρχαν δύο λογικές στα δημοσιεύματα. Η μία ήταν ότι πεθαίνω - με κείμενα δεν πεθαίνεις - και η άλλη άποψη ανέφερε ότι τα κάνω όλα αυτά για να φύγω. Παιδιά, υπάρχει και η χρυσή τομή να αρρωστήσει ένα άνθρωπος και οι συνεργάτες του να τον νοιάζονται», είπε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.