Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απαντάει στον Σπύρο Μαρτίκα: «Είναι απεγνωσμένος για δημοσιότητα»

Το beef συνεχίζεται

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απαντάει στον Σπύρο Μαρτίκα: «Είναι απεγνωσμένος για δημοσιότητα»

O Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε, μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star, στις δηλώσεις που έκανε για εκείνον ο Σπύρος Μαρτίκας. Θυμίζουμε ότι ο φαρμακοποιός, και πρώην παίκτης του Survivor είχε πει για τον δημοσιογράφο ότι ήταν ο πιο αδιάφορος παίκτης που πέρασε από το Survivor, σε σημείο που δεν παίχτηκαν διαφημίσεις στην αποχώρησή του.

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω τέτοιες αηδίες τώρα. Ας είμαστε λίγο σοβαροί. Κάνει τέτοια σχόλια γιατί είναι απεγνωσμένος για δημοσιότητα. Δεν θα ασχοληθώ καθόλου, ειλικρινά. Όλα αυτά που είπε ήταν και ανακριβή, εν τω μεταξύ», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για να συμπληρώσει: «Προφανώς τα λέει για να συζητιέται, και θα πάει τώρα να του πει κάποιος αυτά που είπα εγώ, για να απαντήσει ξανά. Βαρέθηκα να ασχολούμαι με τον Σπύρο Μαρτίκα, έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνω. Και θα ευχόμουν και ο ίδιος αλλά δεν το βλέπω».

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Πρώτος είχε ρίξει το γάντι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, λέγοντας πως ο Σπύρος Μαρτίκας «Είναι τραγικός και δεν λέει ευφυή πράγματα. Στη συνέχεια ο φαρμακοποιός απάντησε: «Μιλάει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που ήταν η μοναδική αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις! Λάμπρος Κωνσταντάρας, η αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις! Νομίζω ότι ήταν ο πιο αδιάφορος παίκτης που πέρασε ποτέ από το παιχνίδι. Δεν εκτιμήθηκε ποτέ. Στην πρώτη υποψηφιότητα του για αποχώρηση, αποχώρησε».