"Πάγωσε" η Δανάη Μπάρκα με την ατάκα της Βίκυς Παγιατάκη: «Πάω να πω καλημέρα και είναι θεόγυμνη...»

«Αύριο μεθαύριο βάλε κάτι επάνω σου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Μια ατάκα που άφησε "άφωνη" την Δανάη Μπάρκα, "πέταξε" η Βίκυ Παγιατάκη, κατά την διάρκεια της στήλης των ζωδίων, το πρωί της Πέμπτης 8/2, στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Η παρουσιάστρια "πάγωσε" όταν η αστρολόγος της είπε ότι πρέπει να είναι προσεκτική σε θέματα υγείας, την ώρα πουοι προβλέψεις, έφτασαν στο ζώδιο της, τον Σκορπιό.

Η ατάκα της Βίκυς Παγιατάκη που άφησε άφωνη την Δανάη Μπάρκα

«Ξέρω ότι αγωνίζεσαι σκληρά, αλλά φαίνεται. Εγώ που σε βλέπω γυμνή το πρωί, το βλέπω. Παιδιά πηγαίνω στο καμαρίνι της να της πω καλημέρα και είναι θεόγυμνη, μην το χαλάσουμε το πράγμα εντελώς. Αύριο μεθαύριο βάλε κάτι επάνω σου, γιατί τις επόμενες μέρες θα είναι δύσκολα τα πράγματα, μην κρυώσεις» είπε η Βίκυ Παγιατάκη.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: Αγνώριστη με τζίντζερ μαλλιά λίγο πριν κλείσει τα 18 - Έτσι ήταν στην εφηβεία της η παρουσιάστρια

«Άστα από τις σχέσεις κρυώσαμε», απάντησε η Δαναή Μπάρκα.

Όλα όσα αποκάλυψε για την αρνητική κριτική

Πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την αδικία που έχει υποστεί αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

«Με έχουν κρίνει άδικα αλλά παλεύω να μην το κάνω σημαία αυτό. Οποιαδήποτε κριτική είναι άδικη αν είναι κάτι το οποίο τυχαία δεν είσαι εσύ. Δηλαδή όποιος κρίνει έναν άνθρωπο επειδή είναι γκέι, ενώ ο ίδιος τυχαία δεν είναι γκέι, είναι άδικο.»

«Όποιος κρίνει έναν άνθρωπο γιατί φοράει γυαλιά ή έχει στραβό πρόσωπο, γιατί έχει κιλά ή είναι αδύνατος, είναι άδικο. Δεν μπορείς να κρίνεις κάτι! Είναι σαν να βγω και να πω "α, τι τραγικό που ο ουρανός είναι γαλάζιος". Μα τι να κάνω χρυσέ μου;» ανέφερε αρχικά.

«Στην αρχή με έφτανε στα άκρα μου, δηλαδή δεν ήξερα τι να κάνω! Έλεγα, να βγω με θυμό και να πω παιδιά χαλαρώστε; Αν εγώ το κάνω αυτό σε εσάς, πως θα αντιδράσετε; Μετά υπήρξε ένα στάδιο που έκλαιγα, που έβλεπα σχόλια και έλεγα "γιατί το κάνουν αυτό; Νιώθουν καλύτεροι;"»

«Έβρισκα σχόλια πολλά κάτω από τα sites και κάποιοι μάλιστα έχουν την ευφυέστατη ιδέα να με ταγκάρουν. Πάνε δηλαδή κάτω από ένα σχόλιο, γράφουν: "Μας έχεις κουράσει, πως είσαι έτσι" και tag Δανάη Μπάρκα. Ότι τι; Θες να το δω κιόλας; Υπάρχουν κάποιες στιγμές που στεναχωριόμουν αλλά τώρα τελευταία χρονιά έχω βρει το μαγικό κουμπί και λέω πως οι άνθρωποι έχουν τα θέματα τους».

«Όλοι τα έχουμε και γω τα έχω και ο καθένας ξεσπάει με πολύ διαφορετικό τρόπο. Αν λοιπόν ένας άνθρωπος που κάθεται στο σπίτι του, θεωρεί ότι με το να μπει και να γράψει ένα αρνητικό σχόλιο, αισθάνεται καλύτερος, ας τον κάνω εγώ να τον αισθανθεί καλύτερα.»

«Αν δηλαδή δεν έχει αντιληφθεί το πρόβλημα που υπάρχει, με το να αισθάνεται κάποιος καλύτερα μειώνοντας κάποιον άλλον χωρίς να τον ενοχλήσει ποτέ, δεν μπορώ να τον αλλάξω» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε εδώ το απόσπασμα: