Ξεσπά ξανά ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Κυριάκου Βελόπουλου: «Η ρητορική που χρησιμοποιεί είναι επικίνδυνη για τη Δημοκρατία...»

«Κατηγοριοποιεί ανθρώπους...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ξεσπά ξανά ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Κυριάκου Βελόπουλου: «Η ρητορική που χρησιμοποιεί είναι επικίνδυνη για τη Δημοκρατία...»

Για το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα, αλλά και για την στάση της εκκλησίας στο συγκεκριμένο θέμα, μίλησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο. Το πρωί της Πέμτπης 8/2, στην εκπομπή To Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε, καθώς αναφέρθηκε και στο όνομά του.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο παρουσιάστης έδωσε ξανά την απάντησή του, αυτή τη φορά στις δηλώσεις που έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, για τα υποτιμητικά λόγια για το Πρωινό του ΑΝΤ1, ενώ αποκάλυψε πως όσες φορές τον έχουν καλέσει να βρεθεί στο πλατό, εκείνος έχει αρνηθεί (δείτε εδώ).

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκας στον Κυριάκο Βελόπουλο

«Σε αυτήν τη χώρα έχει δικαίωμα να μιλάει ο Βαλλιανάτος, ο Λιάγκας, η Καινούργιου και η Σκορδά, τυχαία τα ονόματα, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν οι μητροπολίτες που είναι οι ιεράρχες αυτού του τόπου. Και δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι οι άθρησκοι, όλοι οι Άθεοι βάλουν εναντίον της ορθοδοξίας και μόλις λες κάτι, σου ορμάνε όλοι μαζί για να σε κατασπαράξουν. Δεν τα καταλαβαίνω αυτά, είμαι εκνευρισμένος παιδιά...» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Επειδή τον βλέπουμε, φοράει κόκκινα κι αισθανόμαστε ταύροι, παρότι λένε ότι οι ταύροι έχουν αχρωματοψία, και πρέπει να επιτεθούμε στο υαλοπωλείο του κ. Βελόπουλου. Ο κ. Βελόπουλος βούτυρο στο ψωμί του γιατί βλέπε ότι δημοσκοπικά εκτινάσσεται. Η ρητορική που χρησιμοποιεί είναι πραγματικά επικίνδυνη για τη Δημοκρατία.

Κατηγοριοποιεί ανθρώπους και εγώ θα πω ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν είμαι ίδιος ούτε με τον Βαλλιανάτο, ούτε με την Καινούργιου. Δεν λέω ότι είμαι καλύτερος, δεν είμαι ίδιος… Ίσοι είμαστε όλοι και έχουμε ίσα δικαιώματα για να διατυπώσουν τα επιχειρήματα και τον λόγο τους. Που βλέπει ότι οι Μητροπολίτες δεν μιλάνε; Έχουν μιλήσει αυτούς τους δύο μήνες περισσότερο από ό,τι έχουν μιλήσει σε 8 ζωές. Αισθάνεται ειλικρινά ότι φιμώνονται οι Μητροπολίτες; Εγώ βλέπω παντού να μιλάνε, άρα το πρόβλημά του δεν είναι εκείνοι αλλά το πρόβλημά του είναι ότι μιλάω εγώ, ο Βαλλιανάτος και δε ξέρω κι εγώ ποιος άλλος».