Πρίγκιπας Χάρι & Βασιλιάς Κάρολος: Συναντήθηκαν μόνο για 45 λεπτά μετά τη διάγνωση καρκίνου - Έντονες φήμες για διαμονή σε ξενοδοχείο

Το κλίμα ανάμεσα σε πατέρα και γιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πρίγκιπας Χάρι & Βασιλιάς Κάρολος: Συναντήθηκαν μόνο για 45 λεπτά μετά τη διάγνωση καρκίνου - Έντονες φήμες για διαμονή σε ξενοδοχείο

Δύσκολες ώρες περνάει η βασιλική οικογένεια μετά τη διάγνωση του Βασιλιά Καρόλου με καρκίνο. Ο ίδιος αποφάσισε να μοιραστεί με τον λαό και την οικογένειά του τις εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του, τηλεφωνώντας μάλιστα και στον γιο του, Πρίγκιπα Χάρι.

Πιο αναλυτικά, ο Χάρι ταξίδεψε από το Los Angeles που μένει για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του και να συζητήσουν σχετικά με το πως θα κινηθούν στη συνέχεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, οι δύο άντρες βρέθηκαν στο σπίτι του Καρόλου στο Λονδίνο και η συνάντησή τους κράτησε 45 λεπτά.

Δείτε επίσης: Πυκνώνουν τα σύννεφα στο γάμο τους - Διαζύγιο για τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ;

Που πέρασε ο Πρίγκιπας Χάρι τις ώρες που βρέθηκε στην Αγγλία

Άγνωστος παραμένει ο τόπος διαμονής του Πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο, καθώς ο πατέρας του έχει μεταφερθεί στην εξωτική του κατοικία με σκοπό να απομονωθεί και να ξεκινήσει εκεί τις χημειοθεραπείες του (δείτε εδώ πως εξελίσσεται η κατάστασή του).

Έντονες είναι οι φήμες μάλιστα που θέλουν τον Χάρι να έμεινε σε ξενοδοχείο. Το μόνο σίγουρο είναι πως εχθές Τετάρτη 7/2, ο ίδιος βρέθηκε στο αεροδρόμιο επιστρέφοντας στο L.A , παραμένοντας τελικά μόνο για 26-27 ώρες στην Αγγλία.

Τα πρώτα λόγια του πρίγκιπα Ουίλιαμ για τον Βασιλιά Καρόλο

«Δράττομαι στην ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω για τα ευγενικά μηνύματα που συμπαράστασης στην Κάθριν και στον πατέρα μου ειδικά τις τελευταίες ημέρες. Σημαίνει πολλά για εμάς. Τις τελευταίες εβδομάδες είχα επικεντρωθεί σε ιατρικά θέματα. Έτσι σκέφτηκα να έρθω μία εκδήλωση αερομεταφοράς ασθενών για να ξεφύγω λιγάκι...», είπε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Το βίντεο προβλήθηκε από την εκπομπή Πάμε Δανάη.