Κωνσταντίνος Δρούλιας για Πολυχρονόπουλο: «Αισθάνομαι άσχημα τώρα που λέω ότι βοήθησα...»

«Εγώ σταμάτησα γιατί είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 Κωνσταντίνος Δρούλιας για Πολυχρονόπουλο: «Αισθάνομαι άσχημα τώρα που λέω ότι βοήθησα...»

Όλο και περισσότερες είναι η μαρτυρίες για τον δημιουργό της κοινωνικής Κουζίνας, «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Αυτή τη φορά ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δρούλιας, μίλησε για την εμπειρία του, το απόγευμα της Πέμπτης 8/2, στην εκπομπή T-Live.

Η υπόθεση που έχει ανοίξει γύρω από το όνομα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλο έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, ενώ τα νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας μέρα με τη μέρα, αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα.

Σήμερα μάλιστα, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, μίλησε ένας θαμώνας πρακτορείου, ο οποίος έβλεπε συχνά εκεί τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας, τον είχε γνωρίσει και τον έβλεπε να χαλά συνέχεια μεγάλα ποσά με τεράστια άνεση (δείτε τι είπε).

Τι αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας για τον Πολυχρονόπουλο

«Δίναμε αυτό που μας περίσσευε ,αν μας περισσεύει κάτι, για να βοηθήσουμε αυτό το έργο που το πιστεύαμε. Εγώ σταμάτησα γιατί είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Είδα να παίρνει μία πολύ εμπορική μορφή όλο αυτό που δεν θα έπρεπε. Κάνεις ένα κοινωνικό έργο, ταΐζεις ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, δεν χρειάζεται τόση προβολή, ούτε τόση διαφήμιση. Αισθάνομαι άσχημα τώρα που λέω ότι βοήθησα. Αισθάνομαι άσχημα και το λέω για πολύ συγκεκριμένο λόγο» ανεφερε αρχικά.

«Τον κατηγορούν για τζόγο. Ο τζόγος είναι μια ασθένεια η οποία δεν έχει ορατά συμπτώματα, όπως είναι ο αλκοολισμός. Αν όντως είναι τζογαδόρος, χρήσει ιατρικής βοήθειας. Είναι λάθος για μένα να υπάρχει μια φιλανθρωπική οργάνωση χωρίς να έχει αριθμό φιλανθρωπικού ιδρύματος από το κράτος είπε μεταξύ άλλων.