My Style Rocks (8/2): «Θα με νευριάσεις, αλήθεια σου λέω...» - Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Σιμόν

Δείτε τι ενόχλησε τον κριτή

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
My Style Rocks (8/2): «Θα με νευριάσεις, αλήθεια σου λέω...» - Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Σιμόν

Ανατροπές αλλά και συγκινήσεις είχε το σημερινό επεισόδιο (8/2) του My Style Rocks. Φυσικά, απ' όλα τα ευτράπελα και τις εντάσεις δεν θα μπορούσε να λείπει ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος συμμετέχει στο show μόδας από την πρώτη σεζόν. Αυτή τη φορά ο γνωστός σχεδιαστής ήρθε σε αντιπαράθεση με την Σιμόν Σέρβου.

Ωστόσο, ένα από τα higlights του επεισοδίου ήταν η συγκινητική εξομολόγηση της Αμίνα Χαμίμ για τον καρκίνο που πέρασε, μετά την αποχώρησή της από την προηγούμενη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας. (δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια).

Η ενόχληση του Στέλιου Κουδουνάρη με την Σιμόν

Πριν, λοιπόν, προλάβει να ξεκινήσει την κριτική του ο Στέλιος Κουδουνάρης για την εμφάνιση της Σιμόν, η παίκτρια είπε, «Άντε πάλι!». Η φράση αυτή προκάλεσε την έντονη ενόχληση του κριτή καθώς κατάλαβε ότι η παίκτρια περίμενε άσο από εκείνον τον οποίο και τελικά πήρε!

Το βιογραφικό της παίκτριας

Σιμόν Σέρβου

Ηλικία: 35

Επάγγελμα: Σχεδιάστρια ρούχων

Έχει μεγαλώσει στην Αθήνα και έχει καταγωγή από Ελλάδα και Βουλγαρία. Ήταν από τα κορίτσια που έκαναν μια ώρα να ετοιμαστούν και τελικά δεν της άρεσε τίποτα! Κάπως έτσι, κάποια χρόνια αργότερα, μη μπορώντας να βρει τα ρούχα που θέλει να φορέσει, άρχισε να σχεδιάζει τα δικά της και πλέον ετοιμάζει το δικό της eshop με έμφαση στο καλό ύφασμα. Περιγράφει το στυλ της ως κομψό. Δεν την ενδιαφέρει να είναι «της μόδας» αρκεί αυτό που φοράει να ταιριάζει στην ίδια. Προτιμάει να έχει λίγα ρούχα και ακριβά παρά πολλά και φθηνά. Αγοράζει fast fashion γιατί είναι μία εύκολη λύση αλλά «επενδύει» σε τσάντες και παπούτσια. Δε θεωρεί τον εαυτό της ανταγωνιστικό, δεν της αρέσει το θράσος και απεχθάνεται τον ρατσισμό σε κάθε μορφή του.

MY STYLE ROCKS ΣΙΜΟΝ