Στούντιο 4: «Εμένα τότε με έφτυσες!», «Τέτοιο γαϊδούρι;» - Σε αμηχανία ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με τον καλεσμένο του

Του το κρατούσε από παλιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στούντιο 4: «Εμένα τότε με έφτυσες!», «Τέτοιο γαϊδούρι;» - Σε αμηχανία ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με τον καλεσμένο του

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης 8/2, μαζί με την κόρη του, Μαριλού (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τον θάνατο του Πάνου Νάτση). Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους με τους παρουσιαστές, λοιπόν, ο ηθοποιός έκανε μία υπενθύμιση στον Θανάσης Αναγνωστόπουλο που τον έφερε σε δύσκολη θέση.

Ο πρώτος, συγκεκριμένα, του ανέφερε πως οι δυο τους έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν, ωστόσο η αντίδραση του δεύτερου ήταν περίεργη και σνομπ. Τότε ο παρουσιαστής προσπάθησε να δικαιολογηθεί, εξηγώντας πως είναι πολύ ντροπαλός γενικά.

Η αμήχανη συζήτηση του Θοδωρή Κατσαφάδου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο

  • Θοδωρής Κατσαφάδος: Εμείς έχουμε ξαναβρεθεί και θα σου πω που, γιατί έχω μια μνήμη απίστευτη. Δεν θυμάσαι τίποτα εσύ. Είχαμε βρεθεί στην πλατεία της Λάρισας, πριν από 20 περίπου χρόνια, στην πρεμιέρα των Βακχών που έκανα τον Αγγελιοφόρο και φάγαμε το μεσημέρι μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη. Εμένα τότε με έφτυσες! Ούτε συγχαρητήρια μου είπες ούτε τίποτα!
  • Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Αλήθεια; Τέτοιο γαϊδούρι;
  • Θοδωρής Κατσαφάδος: Ναι! Το θυμάμαι γι’ αυτό τον λόγο. Λέω "Για κοίτα το γαϊδούρι, τόση ώρα κάθεται και μιλάει με τους άλλους".
  • Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Θα ντρεπόμουν.
  • Θοδωρής Κατσαφάδος: Μπα, όχι. Με σνομπάρισες.
  • Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Όχι καλέ, σταμάτα! Ντρέπομαι! Εδώ είχα πάει μια φορά σε μια παράσταση και ντρεπόμουν να πω στην Τάνια Τρύπη συγχαρητήρια. Ντρέπομαι, ντρέπομαι να πω μέχρι και συγχαρητήρια.