Γιώργος Παπακώστας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη διάρρηξη στο μαγαζί του - Το ηχηρό μήνυμα για την οικογένειά του

«Χέρι χέρι θα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιώργος Παπακώστας
Instagram / Γιώργος Παπακώστας

Ο Γιώργος Παπακώστας, όπως αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύοντας βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έπεσε θύμα διάρρηξης, αφού άγνωστοι μπήκαν για δεύτερη φορά στο μαγαζί που έχει στη Νέα Σμύρνη και προσπάθησαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιό του (δείτε εδώ το ντοκουμέντο).

Ο ίδιος, παρόλα αυτά, λίγες ώρες αργότερα, προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από το δικό του προφίλ στην πλατφόρμα, στην προσπάθειά του να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα για την οικογένειά του, που είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει σε αυτό τον κόσμο.

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Παπακώστα μετά τη διάρρηξη στο μαγαζί του

«Όταν είμαι με την οικογένεια μου αισθάνομαι ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου. Ελπίζω κάποια μέρα η κοινωνία μας να γυρίσει πίσω σε πιο ρομαντικές καταστάσεις. Όταν η οικογένεια θα είναι πιο δεμένη, όταν οι αξίες θα έχουν πιο πολύ σημασία από τους follower και τα like, όταν θα νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο μας και όλοι μαζί χέρι χέρι θα βελτιώσουμε το επίπεδο ζωής μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: ''Θα μπορούσα να σκοτωθώ'' - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το ατύχημα του Παπακώστα με το αγριογούρουνο

Πριν κάποιους μήνες το μαγαζί του είχε πάρει και φωτιά

Φωτιά είχε ξεσπάσει πριν από ενάμιση χρόνο σε ένα από τα δύο του μαγαζιά του Γιώργου Παπακώστα στην Γλυφάδα, με τον ίδιο να βρίσκεται αμέσως μετά στο νοσοκομείο.

Το μαγαζί του γνωστού σεφ έπιασε φωτιά, ωστόσο κανείς δεν τραυματίστηκε. Λίγες ώρες μετά όμως, ο Γιώργος Παπακώστας πήγε στο νοσοκομείο καθαρά βέβαια για προληπτικούς λόγους.

Ο ίδιος μοιράστηκε τα νεότερα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram, ενώ δημοσίευσε και μια φωτογραφία με αναπνευστήρα από τον Ευαγγελισμό. Στο μεταξύ, φωτιά ξέσπασε και στο Λαύριο!

Γιώργος Παπακώστας φωτογραφία στο νοσοκομείο

Γιώργος Παπακώστας νοσοκομείο