Τάσος Κωστής: «Περνάω με την γυναίκα μου την ίδια περιπέτεια με τον καρκίνο»

Η συγκινητική αποκάλυψη του ηθοποιού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Τάσος Κωστής μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι δέκα χρόνια μετά από εκείνον, και η γυναίκα του, Μαριάννα, δίνει την δική της μάχη με τον καρκίνο. Ο ηθοποιός ανέφερε πως είναι ακόμα πιο δύσκολο να βλέπεις τον δικό σου άνθρωπο να υποφέρει, καθώς έχει βρεθεί και στις δύο πλευρές.

«Μετά από τόσα χρόνια αποφάσισα να μην δουλέψω και να κάνω ένα service στον εαυτό μου και γιατί έπρεπε να είμαι δίπλα στη γυναίκα μου που με είχε ανάγκη. Πέρασα τη δική μου περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο πριν 10 χρόνια και τώρα περνάω με τη γυναίκα μου το ίδιο πράγμα. Το παλεύουμε», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Και συμπλήρωσε: «Όταν είσαι ο πάσχων, δουλεύεις με τον εαυτό σου. Γι' αυτόν που σε βλέπει να υποφέρεις είναι χειρότερα. Εγώ έχω περάσει και από τις δύο πλευρές, τώρα είμαι στη δεύτερη».

Δείτε επίσης: «Έκανα πρόβες με τα σωληνάκια» - Η τεράστια μάχη που έδωσε ο Τάσος Κωστής με τον καρκίνο

Ο Τάσος Κωστής μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Όσον αφορά το θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, ο πρώην συνεργάτης του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ήταν υποστηρικτικός στην επανένταξή του στην κοινωνία. «Στην Ελλάδα έχουμε σωφρονιστικά ιδρύματα. Όποιος κάνει κάτι τον στέλνουμε εκεί για να σωφρονιστεί και αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, μετά πρέπει να επανενταχθεί στην κοινωνία. Ποιος είναι αυτός που θα πει “όχι, η τιμωρία θα κρατήσει μια ζωή”. Μην είμαστε τόσο απόλυτοι», δήλωσε αρχικά.

«Και ο Γαβαλάς δεν μπήκε φυλακή; Έπρεπε να εξαφανιστεί από τη γη; Δεν μπορούμε να τους εκτελέσουμε. Το κοινό θα αποφασίσει αν θα δει τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η τιμωρία του θα είναι να μην τον δουν. Εγώ όταν θα είναι αθώος θα ξανασυνεργαστώ μαζί του, και θα το πω με παρρησία. Το θέμα με το #metoo, που ξεκίνησε σοβαρά, το ξεφτιλίσαμε. Τρεις άνθρωποι, ο ένας μπήκε φυλακή που άξιζε. Όλη η υπόλοιπη κοινωνία είναι καθαρή;», κατέληξε ο Τάσος Κωστής.