Εξελίξεις με την υγεία της Μαρινέλλας μετά τον τραυματισμό της

Η ανακοίνωση που έκανε στα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την Τετάρτη 7/2 η εμφάνιση της Μαρινέλλας με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου ακυρώθηκε εκτάκτως με το νυχτερινό κέντρο να προχωράει σε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την υγεία της κορυφαίας τραγουδίστριας. Χθες 8/2 ανακοινώθηκε ωστόσο, πως έπρεπε να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η Μαρινέλλα είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει στην σκηνή και να τραγουδήσει για τους θαμώνες, με το μαγαζί να αποφασίζει να μην βγουν ούτε οι συνεργάτες της.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Μαρινέλλας

Το νυχτερινό κέντρο στον επίσημο του λογαριασμό στο Instagram μετέφερε τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία της, ανακοινώνοντας πως θα επιστρέψει στην πίστα από τις 14 Μαρτίου.

«Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας, σας στέλνω την αγάπη μου!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 13 Μαρτίου!
Σας περιμένω όλους.»
Μαρινέλλα

Αυτά τα λόγια στέλνει η αγαπημένη μας Μαρινέλλα,καθώς θα χρειαστεί τελικά μεγαλύτερο διάστημα, για να αναρρώσει μετά την κάκωση γονάτου που υπέστη.

Σας ενημερώνουμε ότι η παράσταση «Σήμερα» με την Μαρινέλλα, την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου στο NOX θα επιστρέψει από την Τετάρτη 13 Μαρτίου.

Ο όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη, οι συνεργάτες και το προσωπικό του ΝΟΧ , της εύχονται από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

*Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τις παραστάσεις που θα αναβληθούν μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα κρατήσεων στο τηλέφωνο 2103411000 για περισσότερες πληροφορίες», έγραψε το Nox.


Λίγα λόγια για την Μαρινέλλα και την καριέρα της

Η Μαρινέλλα (πραγματικό όνομα Κυριακή Παπαδοπούλου, Θεσσαλονίκη 19 Μαΐου 1938), είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, σημαντική εκπρόσωπος κυρίως του λαϊκού τραγουδιού, έχοντας ερμηνεύσει κομμάτια από πολλά μουσικά είδη. Τραγουδά επαγγελματικά από το 1956. Έχει κυκλοφορήσει πολλά προσωπικά άλμπουμ, τα περισσότερα εκ των οποίων γνώρισαν εμπορική επιτυχία. Είναι διάσημη κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και με διεθνή αναγνώριση και σταδιοδρομία.

Ξεχωρίζει για την έκταση της φωνής της και τη μοναδική χροιά της, ενώ διακρίνεται και για τη μεγάλη εκφραστικότητα στις ερμηνείες της, τόσο στις ηχογραφήσεις της όσο και επί σκηνής. Το 2021, η Μαρινέλλα συμπλήρωσε 65 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική μουσική και συνεχίζει να τραγουδά έως και σήμερα. Συγκαταλέγεται γενικά στους σπουδαιότερους ερμηνευτές και ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού.