Βρισηίδα Ανδριώτου: «Χώρισες;» - Θύελλα αντιδράσεων κάτω από το νέο της βίντεο στο Tik Tok

Τι συνέβη;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

Τα τελευταία χρόνια, μετά τη συμμετοχή τους στο Survivor 2022, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας θεωρούνται ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του χώρου. Γι' αυτό φέτος τους επιλέξαμε ως ζευγάρι του Αγίου Βαλεντίνου - Δείτε εδώ την φωτογράφιση και τη συνέντευξή τους για το youweekly.gr

Συνήθως τα κοινά τους βίντεο έχουν χιουμοριστικό χαρακτήρα, με τους δύο ερωτευμένους να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους, και όμορφες δραστηριότητες, ωστόσο μία νέα ανάρτηση από το μοντέλο ήρθε να θολώσει τα νερά.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε ένα διαφορετικό βίντεο, όπου τραγουδούσε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια χωρισμού της Έλλης Κοκκίνου, «Αποχωρώ».

Η πλειοψηφία στάθηκε στη φωνή της, καθώς και στην αλλαγή που έκανε πρόσφατα στα μαλλιά της, αλλά δεν άργησαν ορισμένοι να κάνουν τον συνειρμό, και να ρωτήσουν ευθέως αν κρυβόταν κάποιο βαθύτερο νόημα πίσω από την εν λόγω ανάρτηση της. Η Βρισηίδα Ανδριώτου, αν και απάντησε σε αρκετά σχόλια που σχολίασαν το ντύσιμό της και την ερμηνεία της, δεν απάντησε σχετικά με το ενδεχόμενο χωρισμού από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Σχόλιο Βρισηίδα Μαρτίκας

Η αλήθεια για τη σχέση της Βρισηίδας Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα

Παρόλα αυτά ένα τέτοιο ενδεχόμενο μοιάζει αρκετά μακρινό, αφού πρόσφατα μετακόμισαν μόνιμα στο νέο τους σπίτι και συνεχίζουν να μοιράζονται όμορφες στιγμές. Ο Σπύρος Μαρτίκας από την πλευρά του δήλωνε για την μεταξύ τους σχέση: «Αισθανόμαστε σαν παντρεμένοι χωρίς παιδιά», με την Βρισηίδα να συμπλήρωνει: «Αφού έτσι και αλλιώς είμαστε συνέχεια μαζί, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ζούμε σαν παντρεμένοι».

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες ήταν πάλι μαζί σε βραδινή έξοδο, με τον φαρμακοποιό να εξαπολύει τα πυρά του σε Κατερίνα Δαλάκα και Λάμπρο Κωνσταντάρα -δείτε εδώ τι δήλωσε. Επομένως το... επίμαχο βίντεο δεν φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από μία έμπνευση της στιγμής, χωρίς να κρύβεται κάτι άλλο πίσω από την ερμηνεία της Βρισηίδας.