Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Βλέπετε ένα trailer από χθες...» - Η ανακοίνωση για τον καλεσμένο του Happy Day που δεν πήγε στο πλατό

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Βλέπετε ένα trailer από χθες...» - Η ανακοίνωση για τον καλεσμένο του Happy Day που δεν πήγε στο πλατό

Σε μια ανακοίνωση σχετικά με τον καλεσμένο της προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα Παρασκευή 9/2 στον αέρα του Happy Day στον ALPHA. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, τον οποίον περίμεναν στο πλατό για συνέντευξη, δεν κατάφερε να παρευρεθεί.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε το λόγο που ενώ εδώ και δυο ημέρες τον διαφήμιζαν στο trailer δεν θα βρεθεί κοντά τους, αναφέροντας πως το ραντεβού τους θα ανανεωθεί για άλλη ημέρα.

Η ανακοίνωση της Τσιμτσιλή για τον Πυρπασόπουλο

«Βλέπετε ένα trailer από χθες στο σταθμό μας και είχα προλογίσει ότι θα είναι εδώ στο πλατό μας ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο Γιώργος μας είναι λίγο άρρωστος - από τον Σκαραβαίο (δείτε τα σχόλια που έγιναν για την πρεμιέρα) ναι. Ο Γιώργος είναι λίγο άρρωστος οπότε θα έρθει όταν γίνει καλύτερα και με το καλό, σιδερένιος και περαστικά», ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ποιος είναι ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

Γεννήθηκε το 1974 στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία δύο ετών. Σπούδασε υποκριτική στην Αθήνα και στην Βασιλική Ακαδημία Δραματικών Τεχνών του Λονδίνου. Ξεκίνησε από την εφηβική του ηλικία να παίζει στη τηλεόραση και από τότε έχει πολλές συμμετοχές τόσο στη τηλεόραση, όσο στον κινηματογράφο και στο θέατρο. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ενώ το 2012 διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Είναι γιος του ηθοποιού Κόνη Πυρπασόπουλου και εγγονός της εξ αγχιστείας αδελφής της Μαρίκας Νέζερ (εγγονή του Βαυαρού αξιωματικού της οθωνικής Αυλής Χριστόφορου Νέζερ), την οποία έζησε ως γιαγιά του.

Από το 2007 μέχρι το 2011 ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μόνικα ΜακΣέιν. Τον Απρίλιο του 2022 έγινε για πρώτη φορά πατέρας, αποκτώντας μια κόρη με τη σύντροφο του.