Φαίη Σκορδά: Τα μοναχικά γενέθλια μετά τον θάνατο του μπαμπά της

Κλείνει τα 44! Πως θα τα περάσει η παρουσιάστρια

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Αλλαγή σκηνικού και διάθεσης της Φαίης Σκορδά, για μια από τις πιο χαρούμενες άλλοτε μέρες της ζωής της, όπως τις προηγούμενες χρονιές που γιόρταζε τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ στις 9/2 κλείνει τα 44 χρόνια της και ενώ τα προηγούμενα χρόνια, κάθε τέτοια μέρα, ο πρώτος άνθρωπος που της έδινε τις ευχές και τα “χρόνια πολλά” ήταν ο πατέρας της Δημήτρης, είναι η μοναδική φορά που το τηλέφωνό της δεν θα χτυπήσει και δεν θα ακούσει την φωνή του από την άλλη γραμμή.

Αυτό και μόνο είναι πληγή στην καρδιά της Φαίης που ξεκίνησε την μέρα της ακούγοντας μόνο το μήνυμα από την μητέρα της Εύα και τα δυο παιδιά της Γιάννη και Δημήτρη που της ευχήθηκαν με φιλιά και αγκαλιές πριν πάνε στο σχολείο.

Η Φαίη Σκορδά από το πρωί της Παρασκευής, δέχεται αμέτρητες ευχές από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της, τίποτε όμως δεν την κάνει να ξεχάσει και δεν την παρηγορεί, εκείνη θεωρεί ότι είναι μια μέρα όπως οι υπόλοιπες που κανένας δεν την αλλάζει μετά την σημαντική απώλεια της ζωής της.

Η Φαίη Σκορδά με τον μπαμπά της

Οι συνεργάτες της στο στούντιο του “Fays time” της είχαν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις, ενώ από το πρωί το καμαρίνι της στο στούντιο γέμισε με ανθοδέσμες και δώρα, ευγενικά και με συγκρατημένο χαμόγελο η παρουσιάστρια τους ευχαρίστησε όλους και ξεκίνησε την προετοιμασία της για την εκπομπή...

Πως και που θα γιορτάσει η Φαίη Σκορδά ...

Ενώ άλλοτε πολλές μέρες πριν προγραμμάτιζε να γιορτάσει σε κάποιο στέκι έχοντας δίπλα της αγαπημένους της ανθρώπους, φέτος είναι η πρώτη φορά που η Φαίη Σκορδά έχει επιλέξει την προσωπική της γιορτή να την περάσει μοναχικά.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Ο άντρας στο πλευρό της μετά τον θάνατο του μπαμπά της

Παρά το ότι η πρόταση των πολύ δικών της ανθρώπων ήταν να βγουν έξω χαλαρά για φαγητό, λόγω της ημέρας, για να νιώσει και εκείνη κάπως καλύτερα, η Φαίη ήταν αρνητική εξαρχής. Επιθυμία της είναι όπως μας μετέφεραν από το κοντινό της περιβάλλον, την σημερινή σημαντική μέρα για εκείνη να μείνει στο σπίτι μαζί με τα παιδιά της σε μια ατμόσφαιρα που κάθε άλλο παρά γιορτινή.