Δήμητρα Βαμβακούρη: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν μέσα στο τοκετό - Ποιοι τους επισκέφθηκαν στο μαιευτήριο

Τι συμβαίνει από νωρίς το πρωί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έγιναν για πρώτη φορά γονείς, με τον καρπό του έρωτα τους, να έρχεται στην ζωή αργά το βράδυ της Πέμπτης 8/2, λίγους μήνες μετά τον παραμυθένιο τους γάμο - δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Ο ηθοποιός μετά το θάνατο της μητέρας τους, χαμογελάει ξανά στο πλευρό της γυναίκας του, κρατώντας στην αγκαλιά του το μωράκι του, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ζυγίζει 3,900 - δείτε το όνομα που θα του δώσουν.

Ποιοι επισκέφθηκαν Βαμβακούση και Αγγελόπουλο στο μαιευτήριο

Σύμφωνα με το Πρωινό Σουσου και την Ελένη Τσολάκη, σήμερα 9/2, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρισκόταν μέσα στον τοκετό και κρατούσε το χέρι της Δήμητρας κατά την διάρκεια της γέννας.

Από νωρίς το πρωί στο μαιευτήριο βρέθηκε η μητέρα της Δήμητρας μαζί με την αδερφή της, όπως και ο κουμπάρος του ζευγαριού, Αναστάσιος Ντούγκας.

Η εξομολόγηση που έχει κάνει ο Αγγελόπουλος για την Δήμητρα και το μωρό τους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε κάνει ποδαρικό για το 2024 στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, το Σάββατο 6/1 και εκτός της απώλειας της μητέρας του (δείτε την εξομολόγηση του), μίλησε και για την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση.

«Νιώθω περισσότερο σύντροφος παρά πατέρας με την έννοια που μπορεί ενδεχομένως να νιώσω αργότερα. Η Δήμητρα και η κάθε Δήμητρα χρειάζεται τη βοήθεια του ανθρώπου της. Είναι πρωτόγνωρο, κάθε ημέρα είμαι καινούργια και πρέπει να είμαι εκεί για οτιδήποτε χρειαστεί. Δεν είναι παράλογη ως έγκυος, είναι σχετικά καλά», είχε εξομολογηθεί αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Πολλά χρόνια πριν είχα τον θεσμό της οικογένειας στο μυαλό μου, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τον οποιοδήποτε άνθρωπο. Εμάς μας ήρθε και λίγο ξαφνικά. Η Δήμητρα είναι εξαιρετική στο πώς τα αντιμετωπίζει γιατί είναι μια νέα κοπέλα. Σχεδιάζαμε να κάνουμε άλλα πράγματα, αλλά επειδή θεωρούμε πως είναι από τον Θεό, έχουμε στραφεί με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό», ανέφερε σε άλλο σημείο σχετικά με το θαύμα που ζουν.