Άγγελος Λάτσιος: Η τρυφερή ανάρτηση για την αδερφή του, Λάουρα - Ιδιαίτερη ημέρα για την Ελένη Μενεγάκη και τον πατέρα του, Γιάννη

Η αγαπημένη του ανάμνησή τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και του Γιάννη Λάτσιου, καθώς η μεγάλη κόρη τους, Λάουρα Λάτσιου, έχει τα γενέθλιά της. Κλείνει τα 19! Μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό λόγω σπουδών (δείτε εδώ τη μόνιμη ανησυχία της παρουσιάστριας για εκείνη), ωστόσο τα αγαπημένα της πρόσωπα θέλησαν να της δείξουν πως την σκέφτονται. Ανάμεσά τους και ο αδερφός της, Άγγελος.

Ο νεαρός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα story με φωτογραφία τους από τα παλιά, όταν ήταν ακόμη μικρά παιδιά. Έπαιζαν το καλοκαίρι του 2008 συγκεκριμένα σε κάποια αυλή και διασκέδαζαν. Φαίνεται πως είναι μία από τις πιο αγαπημένες αναμνήσεις του αδερφού της και γι' αυτό την χρησιμοποίησε αυτή την σημαντική ημέρα.

Η τρυφερή ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου για τα γενέθλια της αδερφής του, Λάουρας

«Happy Birthday Laouritoo», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άγγελος Λάτσιος γενέθλια Λάουρας Λάτσιου

Η σπάνια εμφάνιση με την μητέρα της στο κέντρο της Αθήνας

Η Ελένη Μενεγάκη όποτε βρίσκεται εκτός στούντιο και εκπομπής, περνά τον χρόνο της με την οικογένειά της, τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά τους (δείτε εδώ το σκάφος των 100.000 ευρώ με το οποίο ταξιδεύουν συνεχώς). Πέρα, όμως, από όσα δημοσιεύει η ίδια στα social media της, οι στιγμές τους που έρχονται στο φως είναι ελάχιστες.

Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr εντόπισε την ίδια μαζί με την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου στους δρόμους της Αθήνας και οι δυο τους έκαναν χαμό. Όλα τα βλέμματα στράφηκαν προς το μέρος τους, με την παρουσιάστρια να εντυπωσιάζει με το μαύρο φόρεμα που επέλεξε, το ροζ κραγιόν της και τα λιτά αξεσουάρ της, ενώ πολλοί παρατηρούσαν πόσο έχει μεγαλώσει η νεαρή, καθώς έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα πια (δείτε εδώ το μήνυμα που της έστειλε και την "τρέλανε").

Μενεγάκη Λάουρα

Ελένη Μενεγάκη Λάουρα Λάτσιου